Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητας Αχαΐας για εντατικοποίηση των ελέγχων στην εορταστική αγορά

Σύσκεψη για την εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά εν όψει της εορταστικής περιόδου με σκοπό την προστασία της υγείας του καταναλωτή, ...

Σύσκεψη για την εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά εν όψει της εορταστικής περιόδου με σκοπό την προστασία της υγείας του καταναλωτή, αλλά και την αποφυγή φαινομένων αισχροκέρδειας πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου.
Οι έλεγχοι αφορούν κυρίως σε καταστήματα ειδών τροφίμων, σούπερ μάρκετ, καταστήματα κατεψυγμένων, κρεοπωλεία, λαϊκές αγορές και καταστήματα τυροκομικών. Στόχος είναι αφενός η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και αφετέρου η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, σε πνεύμα καλής συνεργασίας με τους επαγγελματίες. Οι έλεγχοι γίνονται με βάση την εφαρμογή της νομοθεσίας και στις περιπτώσεις που θα διαπιστώνονται παραβάσεις, επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις.
Ο κ. Μπονάνος τόνισε: «Βασική μέριμνά μας είναι η προστασία του καταναλωτή και η διαφύλαξη της ομαλής λειτουργίας της αγοράς. Είμαστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα που διακινούνται στην αγορά της Αχαΐας είναι σε ασφαλή και ποιοτικά. Σκοπός μας είναι να περιστείλουμε μεμονωμένα φαινόμενα διοχέτευσης αλλοιωμένων προϊόντων στην αγορά και αισχροκέρδειας».
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, οι Γενικοί Διευθυντές ΠΔΕ και οι Προϊστάμενοι Διευθύνσεων Π.Ε. Αχαΐας των αρμόδιων ελεγκτικών υπηρεσιών. Πιο συγκεκριμένα ο Ν. Τσολοδήμος Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης, ο Στ. Βέρρας, Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, ο Θ. Λάμπος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, η Σ. Συμεωνίδου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αχαΐας, ο Χρ. Παπασημακόπουλος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε Αχαΐας και ο Ν. Κοσμάς Προϊστάμενος Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αχαΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.