HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μια ψυχωμένη Α.Ε.Καλαβρύτων πήρε χρυσό βαθμό με τον Αετό Πάτρας

Μια ψυχωμένη Α.Ε.Καλαβρύτων δεν επέτρεψε στον πρωταγωνιστή στο φετινό πρωτάθλημα Αετό Πάτρας να "αλώσει" την έδρα των Καλαβρύτ...

Μια ψυχωμένη Α.Ε.Καλαβρύτων δεν επέτρεψε στον πρωταγωνιστή στο φετινό πρωτάθλημα Αετό Πάτρας να "αλώσει" την έδρα των Καλαβρύτων.
Τα Καλάβρυτα παίζοντας με πολύ πάθος και θέληση, "κοίταξαν στα μάτια" τους πρωτοπόρους (βρίσκονατι στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα) και πήραν ένα σημαντικό βαθμό για την συνέχεια του Πρωταθλήματος.
Στον πάγκο της ομάδας μόνος ο Νίκος Παπαχριστόπουλος, χωρίς τον Κωστή Βλάχο, που χθές έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.
Οι παίκτες λοιπόν τον Καλαβρύτων, έκαναν ένα καλό δώρο τόσο στον Κωστή Βλάχο για την κορούλα, όσο και στους εορτάζοντες χθες, προπονητή Νίκο Παπαχριστόπουλο, αργηγό Νίκο Παπαγεωργίου, Γενικό Αρχηγό Νίκο Κυριαζή και στους Νίκο και Νίκο Παπαβραμόπουλους.  
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με δυνατές μονομαχίες (όχι αντιαθλητικές) αλλά με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να παραβιάσουν τις εστίες. 

➤Πριν από τον αγώνα οι δύο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Γιάννη Γασπαρινάτου.
➤Δύο εντυπωσιακές φάσεις κατεγράφησαν. Μία εντυπωσιακή απόκρουση του Παπαδημητρόπουλου και μια απομάκρυνση της μπάλας πάνω στην γραμμή με κεφαλιά από το Καραχάλιο. η Δεύτερη φάση, για τους... παλιούς θύμισε της απομάκρυνση του Μανωλά της ΑΕΚ σε παλαιό αγώνα με τον Ολυμπιακό 
➤Δύο αναγκαστικές αλλαγές για τα Καλάβρυτα με Στάυρο Τσαβαλά και Κώστα Ασπρούκο να προχωρούν με ενοχλήσεις
➤Στα ευχάριστα η πλήρης επάνοδος του Γιώργου Μενύχτα που ξεκίνησε βασικός και του Δημήτρη Καλαμαρά που επανήλθε ως αλλαγή μετά από αρκετό διάστημα
➤Πολύ καλός ο Διαιτητής Παπαδόπουλος, όπως και οι βοηθοί του, Οικονόμου και Παπαδιονυσίου
➤Η διοίκηση, επιτελείο και παίκτες της ομάδας εύχονται στον προπονητή της ομάδας Κωστή Βλάχο και στην σύζυγό του να τους ζήση η κορούλα τους και να είναι καλότυχη και υγιής 

⏩Οι συνθέσεις
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Παπαδημητρόπουλος, Βρεττός, Γκλαβάς, Καραχάλιος, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Σκιαδάς, Μενύχτας, Ασπρούκος (70’ Καλαμαράς), Σ. Τσαβαλάς (46’ Κοσκινάς), Τζιαντομένικο (81’ Γ. Τζαβάλας).

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Καλλιακμάνης, Γ. Ασκούνης, Τσιούλος (63’ Τσεμπελής), Χαλκιόπουλος, Λαζανάς, Πουλουπάτης (79’ Μαράτος), Μπάκας (57’ Καρακάσης), Α. Μαρκόπουλος, Παπαδιονυσίου, Λυμπέρης Πανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.