Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το τρισάγιο από τους συγγενείς των θυμάτων στο μαρτυρικό λόφο του Καπή (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τελέσθηκε από τους συγγενείς των αθώων θυμάτων η επιμνημόσυνη δέηση στο μαρτυρικό λόφο του Καπή υπέρ αναπ...

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τελέσθηκε από τους συγγενείς των αθώων θυμάτων η επιμνημόσυνη δέηση στο μαρτυρικό λόφο του Καπή υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αδίκως εκτελεσθέντων συμπατριωτών μας από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής τον Δεκέμβρη του 1943.
Παραβρέθηκαν συγγενείς των θυμάτων. ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Λαζουράς, ο Περιεφερειακός Σύμβουλος και τ. Βουλευτής και κ. Κατσικόπουλος, ο τέως Δήμαρχος κ. Νικολάου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Ερμείδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Βαζαίος, εκπρόσωποι του Δ. Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Καλαβρύτων κ. Λεχουρίτης, εκπρόσωπος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης και της Α.Ε.Καλαβρύτων και πολλοί άλλοι.  
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.