Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας στην Ονειρούπολη Δράμας

Το σαβατοκύριακο 14-15 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε από τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας  εκδρομή στην Ονειρούπολη της Δράμας.Σε μ...

Το σαβατοκύριακο 14-15 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε από τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας εκδρομή στην Ονειρούπολη της Δράμας.Σε μία πολύ φιλική ατμόσφαιρα με τα μέλη του συλλόγου επισκεφθήκαμε την φωταγωγημένη κεντρική πλατεία όπου εκεί έχουν γίνει οι πανέμορφες χριστουγενιάτικες κατασκευές.

Εκεί είδαν μεταξύ άλλων, το σπίτι του Αη Βασίλη, το ταχυδρομείο, το μαραγκάδικο,το σπίτι των συναισθημάτων, το σταθμαρχείο,τον Πυροσβεστικό σταθμό, το δάσος των ευχών μέσα σε χριστουγενιάτικο κλίμα.
Φυσικά δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν και την κεντρική σκηνή με χορούς της περιοχής κ όχι μόνο από τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα με την συνοδεία ζωντανής μουσικής.
Την επόμενη ημέρα βρέθηκαν την Ι Μ Αγίου Θεολόγου στην Σουρωτή, όπου προσκυνήσαμε τον Τάφο του Αγίου Παϊσίου. Τελειώνοντας τα μέλη του Συλλόγου, πήραν μια μικρή γεύση από την πανέμορφη Θεσσαλονίκη και επέστρεψαν στην βάση τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.