HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δήμαρχος Πάτρας στα Καλάβρυτα - Θερμή συνομιλία με Παυλόπουλο

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Διονύση Πλέσσα, παραβρέθηκε σήμερα στα Καλάβρυτα, στην εκδήλωση μ...

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Διονύση Πλέσσα, παραβρέθηκε σήμερα στα Καλάβρυτα, στην εκδήλωση μνήμης για την 76η επέτειο του Ολοκαυτώματος, αποτίοντας φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες Καλαβρυτινούς από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής. Το κ. Πελετίδη συνίδευσαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων κ. Σταμάτης και ο Πρέοδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Καλαβρύτων και γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Τα Σουδενά»κ. Ρεκούτης 

Θερμή συνάντηση
Θερμή συνομιλία είχε στα Καλάβρυτα ο Κώστας Πελετίδης με τον Προκόπη Παυλόπουλου. Ο Πρόεδρος έσπευσε προσωπικά να χαιρετίσει και να μιλήσει με το Δήμαρχο της Πάτρας, κατά την αποχώρησή του από τον Τόπο Εκτέλεσης στη μαρτυρική πόλη. Για όσους ενθυμούνται, ο δήμαρχος της Πάτρας είχε σπεύσει δίπλα στον κ.Παυλόπουλο στο τελευταίο γεύμα, ανήμερα της εορτής του Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα.
Είναι προφανές ότι ο Πρόεδρος έκρινε την παρουσία του κ.Πελετίδη στα Καλάβρυτα ως ένα, ακόμη, δείγμα καλής θέλησης.
Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί ο Κώστας Πελετίδης, που σπάνια ταξιδεύει εκτός πόλεως για τυπικές υποχρεώσεις, βρέθηκε στα Καλάβρυτα... Το "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS", έχει και  ερμηνεία!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.