HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΏΣΗ «Αθλον Ποιήσεως» Γιάννη και Λένα Στρέφη-Κουτσοχέρα

Είναι κάτι περισσότερο από μια ματιά παιδική και ποιητική, είναι η ματιά όλων των νέων πάνω στο Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, μία από τις μεγα...

Είναι κάτι περισσότερο από μια ματιά παιδική και ποιητική, είναι η ματιά όλων των νέων πάνω στο Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, μία από τις μεγαλύτερες μαζικές εκτελέσεις του Β' Παγκόσμιου, του Πολέμου που έριξε την Ευρώπη πίσω στο χάος του Μεσαίωνα, διαγράφοντας αιώνες παράδοσης ανθρωπισμού και ουμανισμού, μεταξύ των λαών της.
Πρόκειται για το διαγωνισμό «Αθλον Ποιήσεως» τον οποίο διοργάνωσε για εικοστή πέμπτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Καλαβρύτων, με το Ιδρυμα «Γιάννης και Λένα Στρέφη-Κουτσοχέρα» ο οποίος έδωσε την ευκαιρία σε δεκάδες σχολεία και ακαδημαϊκά ιδρύματα απ όλη τη χώρα, να στρέψουν το βλέμμα των μαθητών, σπουδαστών και φοιτητών τους προς τη μαρτυρική πόλη η οποία τιμά σε λίγες μέρες την 76η επέτειο της σφαγής των Ναζί κατακτητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.