HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Δέος και συγκίνηση από τους μαθητές της Κλειτορίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν σήμερα στην Κλειτορία οι μαθητές των σχολείων της Κλειτορίας, όλων των βαθμίδων στην εκδήλωση - Μνημόσυνο για...

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν σήμερα στην Κλειτορία οι μαθητές των σχολείων της Κλειτορίας, όλων των βαθμίδων στην εκδήλωση - Μνημόσυνο για τα 76 χρόνια από το Ολοκαυτωμα της Κλειτορίας, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα για τα μαρτυρικά χωριά.
Oι Μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου Κλειτορίας, παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο " Όποιος πεθαίνει σήμερα, χίλιες φορές πεθαίνει, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Διευθύντριας του Γυμνασίου κας Φωτεινής Δημακοπούλου.
Δέος και συγκίνηση προκάλεσαν οι ερμηνείες των παιδιών.Με τρόπο λιτό, δωρικό και σεμνό έστειλαν το μήνυμά τους: Όλη η Ελλάδα ένα Ολοκαύτωμα".
Προηγήθηκε το μνημόσυνο των πεσόντων της 14ης Δεκεμβρίου 1943, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Νασιώτη, του Αντιδημάρχου Κλειτορίας κ. Δουκλιά, του Προέδρου της ΔΗΚΕΚ Σπήλαια Λιμνών Κατσριών κ. Κούκιου, του υπευθύνου Πολιτιστικών κ. Βασιλόπουλου, τβμ δημοτικών συμβούλων Μηλιτσόπουλου, Κουτρουλάκη, Παπουτσή, Μιχαλόπουλου, του Προέδρου της Τ.Κ.Κλειτορίας κ. Παπακανέλου, της Τ.Κ. Καλαβρύτων κ. Μενούνου και πολλών άλλων 
Κατά τη διάρκειά της πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, ομιλία από το μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και εκπαιδευτικό κα Ζωδιάτου Έλενα, απαγγελία κειμένων της εκπαιδευτικού Φιλιππάτου Κατερίνας με σκέψεις και μνήμες για το ολοκαύτωμα από του μαθητές του Λυκείου Κλειτορίας.
Ο 14χρονος Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος(κούρμπας), ο Σωτήρης Γιαννακούλιας - Κατσιμικούλιας, ο Αθανάσιος Γιαννούλας, ο Γκολφίνος Γιαννούλας, ο Δημήτρης Κοτσίας (Ζές), ο Θεόδωρος Μητρόπουλος, ο Παναγιώτης Οικονόμου (Αζάν) ο Γεώργιος χασάμπαλης (Μπουράκης)και ο Βελωνας Αναστάσιος του Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.