HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

76 χρόνια μετά, στον ίδιο χώρο που έζησαν τη φρίκη και τον όλεθρο

Την 13/12/1943 οι Γερμανοί κατακτητές εκτέλεσαν τον ανδρικό πληθυσμό στη λάκκα του Καπή και έβαλαν φωτιά στις μανάδες και τα παιδιά τους ...

Την 13/12/1943 οι Γερμανοί κατακτητές εκτέλεσαν τον ανδρικό πληθυσμό στη λάκκα του Καπή και έβαλαν φωτιά στις μανάδες και τα παιδιά τους στο δημοτικό σχολείο όπου τους κρατούσαν έγκλειστους.
Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας σε μια εξαιρετική εκδήλωση, που έλειπε χρόνια, στο ξενοδοχείο Canyon τίμησε αυτούς τους ανθρώπους για την δύναμη της ψυχής τους, αυτούς τους ανθρώπους που έδειξαν πως, ακόμη και μέσα από τις στάχτες και την καταστροφή μπορεί να υπάρξει ζωή.
Αυτούς τους ανθρώπους που αναγέννησαν και πάλι τα Καλάβρυτα
Στο τέλος της εκδήλωσης (αναλυτικό ρεπορταζ γι αυτήν την μοναδική εκδήλωση στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας "Ωρα των Καλαβρύτων") οι άνθρωποι αυτοί που ως μικροί μαθητές και μαθήτριες τότες, έζησαν τη φρίκη και το όλεθρο, φωτογραφήθηκαν μπροστά στο σχολείο τους (νυν Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος), εκεί που έγκλειστοι, έζησαν τον εφιάλτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.