HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Αγόρασε 2 τόνους λάδι με πλαστή επιταγή

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προσποιούμεν...

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη εταιρείας χονδρικού εμπορίου κρεάτων και προϊόντων με έδρα στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ιδιοκτήτη ελαιοτριβείου, που βρίσκεται σε περιοχή της Αιγιαλείας και έπεισε τον παθόντα να του αποστείλει με μεταφορική εταιρεία, περίπου δύο τόνους ελαιόλαδο.
Στις 23-12-2019, σε περιοχή της Αττικής, αφού ο δράστης παρέλαβε το ελαιόλαδο παρέδωσε στον οδηγό της μεταφορικής μια επιταγή αξίας 6.240 ευρώ, η οποία όπως αποδείχθηκε ήταν πλαστή.
Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες το αργά το βράδυ, στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο πτυσσόμενα στιλέτο τύπου πεταλούδα, μικροποσότητα κάνναβης και ένας τρίφτης κάνναβης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.