HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ομαδάρα η Α.Ε.Καλαβρύτων λύγισε με... μισή φάση από τον Κεραυνό (1-0)

Χθες, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, διεξήχθη η εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για το β΄ όμιλο της Α΄ Κατηγορίας ανάμεσα στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου κ...

Χθες, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, διεξήχθη η εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για το β΄ όμιλο της Α΄ Κατηγορίας ανάμεσα στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και την Α.Ε. Καλαβρύτων.
Νικήτρια του παιχνιδιού αναδείχθηκε η ομάδα του Αγίου Βασιλείου. που επιβλήθηκε με 1-0 χάρις το γκολ που σημείωσε Παναγιώτης Βασιλόπουλος στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Ο αγώνας
Τα Καλάβρυτα, έκαναν ένα από τα καλύτερά του φετινά παιχνίδια και σίγουρα δικαιούνταν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Ειχαν περισσότερες ευκαιρίες, πίεσαν και έπαιξαν ομαδικά και με πολύ πάθος και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο "Κεραυνός" που φιγουράρει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τα βρήκε σκούρα από την εμφάνιση των Καλαβρύτων, δεν μπορούσε να κάνει φάσεις, αλλά στάθηκε τυχερός από την φάση του 56 όταν σημείωσε το μοναδικό τέρμα την αναμέτρησης, φάση που τα Καλάβρυτα διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα Παπαδημητρόπουλο.
Τα Καλάβρυτα δημιούργησαν πολλά προβλήματα στον Κεραυνό, δημιουργώντας φάσεις με κυριότερες του Ασπρούκου στο 17΄, 34΄, 71΄, Στ. Τσαβαλά στο 21΄και στο 61΄, Βρεττού στο 38΄ και Καλαμαρά 88'
Μάλιστα στα τελευταία 10 λεπτά της αναμέτρησης πίεσαν τόσο πολύ για την ισοφάριση που ανάγκασαν τον Κεραυνό να παίζει παιχνίδι καθυστερήσεων.    

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Κεραυνός  είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σταθερά στην 9η θέση με 13 βαθμούς βρίσκεται η Α.Ε. Καλαβρύτων η οποία έχει πλέον πιστοποιήσει οτι, αν και νεοφώτιστη, είναι ομάδα που ανήκει στην Α΄κατηγορία.

Οι συνθέσεις
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Δημητρίου, Φραντζής, Μπίρης (57’ Πήλιουρας), Αγγελόπουλος, Μούτσα, Τρίγκας, Κούστα, Καραχανίδης, Βασιλόπουλος (69’ Μπαμπαλιούτας), Καρβούνης (90’ Σάχι), Ζαφειρόπουλος.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κ. Βλάχος): Παπαδημητρόπουλος, Βρέττος, Γκλαβάς (73’ Καλαμαράς), Καραχάλιος, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος (79’ Μενύχτας), Δημητρόπουλος, Σκιαδάς, Ασπρούκος, Στ.Τσαβαλάς, Τζιαντομένικο (68’ Γιαννόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.