HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δεκάδες Γυναίκες σε Καλάβρυτα και Κλειτορία έκαναν δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή γυναικών της Δ.Ε. Καλαβρύτων, το προληπτικό πρόγραμμα μαστογραφίας, που οργάνωσε...

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή γυναικών της Δ.Ε. Καλαβρύτων, το προληπτικό πρόγραμμα μαστογραφίας, που οργάνωσε και συντόνισε το Παράρτημα Καρδίτσας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, με χορηγό Εταιρεία την “ESTEELAUDER” και σε συνεργασία με το παράρτημά της στα Καλάβρυτα και το Δήμο Καλαβρύτων.
Στα Καλάβρυτα
Η Κινητή Μονάδα, αρχικά, εγκαταστάθηκε στο χώρο της κεντρικής πλατείας Καλαβρύτων 18 και 19 Νοεμβρίου και έκανε ΔΩΡΕΑΝ  μαστογραφία σε 110 γυναίκες καλύπτοντας  το 100 % των δυνατοτήτων της μονάδας για το χρονικό διάστημα που βρέθηκε στην πόλη των Καλαβρύτων. 
Στην Κλειτορία
Στο χώρο της πρώην μαθητικής εστίας Κλειτορίας, 20 και 21 Νοεμβρίου, το κινητό συνεργείο συνεχίζει τις εξετάσεις σε γυναίκες της περιοχής με την συμμετοχή να είναι πολύ μεγάλη.
Μεγάλη αξία
Με τις εξετάσεις αυτές, δόθηκε η δυνατότητα και σε γυναίκες της ελληνικής υπαίθρου, που δεν έχουν πρόσβαση ή αδυνατούν, να υποβληθούν σε μαστογραφικό έλεγχο. Κάτι που πιθανόν δεν θα γινόταν είτε λόγω γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων, κοινωνικών δυσκολιών ή προκαταλήψεων και βέβαια οικονομικών προβλημάτων.  
Αξίζουν συγχαρητήρια, τόσο στην Ελληνική Αντικαρκινική εταιρεία όσο και στο τοπικό παράρτημά της αλλά και στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Καλαβρύτων, την Δ.Ε.Κλειτορίας για την άψογη ολοκλήρωση του προγράμματος στα Καλάβρυτα
Το κινητό συνεργείο είναι σημερα και αύριο στην Κλειτορία για την εξέταση και των γυναικών στις εκεί δημοτικές ενότητες των Καλαβρύτων.


ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 


ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.