HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης στην Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ, επισκέφθηκε, τη Γενική Περιφερειακή Αστυ...

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ, επισκέφθηκε, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, όπου τον υποδέχτηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Υποστράτηγος Νικόλαος ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ.

Ο κ. Γενικός Γραμματέας, συνάντησε κατά την επίσκεψη του, τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ηλείας, Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας, Ταξιάρχους Απόστολο Μαρτζάκλη, Γεώργιο Μιχαλόπουλο, Παναγιώτη Πετσίνη και Ιωάννη Νταλαχάνη, αντίστοιχα, καθώς και τα Προεδρεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αχαΐας, της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

Ο κ. Γενικός Γραμματέας, ενημερώθηκε για υπηρεσιακά θέματα και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αστυνομικές δράσεις, παρεμβάσεις και καλές πρακτικές, που έχουν ως κοινή συνισταμένη την βελτίωση του πολιτισμού της καθημερινότητας των πολιτών και την κοινωνική ανάπτυξη. 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.