HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με ερωτική διάθεση ο Γιώργος Μπαμπαράκος μελοποιεί Κώστα Ουράνη - Ακούστε το!!!

Άλλη μια μουσική έκπληξη μας ετοίμασε ο μαέστρος Γιώργος Μπαμπαράκος με... ερωτική διάθεση αυτή την φορά ως συνέχεια της δουλειάς του με...

Άλλη μια μουσική έκπληξη μας ετοίμασε ο μαέστρος Γιώργος Μπαμπαράκος με... ερωτική διάθεση αυτή την φορά ως συνέχεια της δουλειάς του με μελοποιημένη ποίηση. Μετά τον Εφταλιώτης-Το Τραγούδι Της Ταβέρνας, τον Λαπαθιώτης-Στο Κέντρο Το Νυχτερινό και Προσμένω Πάλι, έρχεται το ποίημα του  ΕΡΩΤΙΚΟ. 
Ο ίδιος μας λέει: 
Ο  Κώστας Ουράνης (1890-1953) είναι ένας από τους ποιητές -λογοτέχνες που θαυμάζω. Πολλά από τα ποιήματα του έχουν γίνει τραγούδια με ιδιαίτερη ποιότητα. 
 Ποίημα που αγαπώ ιδιαίτερα και θα ήθελα να καταθέσω  την δική μου οπτική. Ο τρόπος για να γίνει αυτό ήταν να το κάνω τραγούδι. Έτσι έκανα  την προσωπική μου ανάγνωση  στον ποιητικό λόγο, τον έντυσα με μουσική,και το αποτέλεσμα σας παρουσιάζω.    
Το τραγούδι,απέκτησε πνοή με την ερμηνεία της εξαίρετης ερμηνεύτριας  Μαρίας Ρούτση .
 Οι εκλεκτοί φίλοι μουσικοί στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στο  δημιουργικό ταξείδι
 Σίμος Νικολόπουλος – Πόδιας - Κιθάρα, Κώστας Παγκόπουλος – Μπάσο,  Κώστας Καλαντζής -Πλήκτρα,Τίμος Σπανόπουλος  Τενόρο Σαξ/νο   Χρήστος Παγκόπουλος Ντράμς .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.