Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Λαϊκή Γενική Συνέλευση στη Δημοτική Ενότητα Παΐων

Πραγματοποιήθηκε στις 23/11/2019 και ώρα 7.00 μ.μ., με πρωτοβουλία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρου Νασιώτη, υπό τον Αντιδ...

Πραγματοποιήθηκε στις 23/11/2019 και ώρα 7.00 μ.μ., με πρωτοβουλία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρου Νασιώτη, υπό τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητα Παΐων κ. Ροδόπουλου Γεώργιου και παρουσία των κ.κ. Τσίπου Ιωάννη προέδρου της κοινότητας Δάφνης, Ασημακόπουλου Ανδρέα προέδρου Πάους, Θωμά Θεοδώρου προέδρου Χόβολης, Ρηγόπουλου Πέτρου προέδρου Σκοτάνης και Τερλέγκα Κωνσταντίνου προέδρου Πεύκου, Γενική Συνέλευση στην οποία κατατέθηκαν προτάσεις εν’ όψει της ψήφισης του προϋπολογισμού του Δήμου Καλαβρύτων, αλλά και προτάσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου αυτή η υποβαθμισμένη Δημοτική Ενότητα του Δήμου Καλαβρύτων να βγει από το τέλμα της.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκε:
τι πρέπει να γίνει προκειμένου να έχει μόνιμο αγροτικό ιατρό η Δάφνη και να μην επαναληφθεί το φαινόμενο να διορίζονται αγροτικοί ιατροί στη Δάφνη και την επόμενη μέρα να μετατίθενται αλλού. 
με ποιους τρόπους θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε τους επισκέπτες των Καλαβρύτων από τα Καλάβρυτα στη Δημοτική Ενότητα Παΐων.
έργα υποδομής που ανήκουν στην Περιφέρεια και οι τρόποι ενεργοποίησής τους
η δυνατότητα ανάπτυξης θρησκευτικού τουρισμού σε συνεργασία με τον νέο Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο
η αξιοποίηση της λίμνης του Λάδωνα
η τουριστική προβολή της περιοχής μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των ηλεκτρονικών σελίδων, αλλά και καθημερινά προβλήματα και τρόποι επίλυσής τους.

Σημαντικές στη συζήτηση οι παρεμβάσεις του κ. Σατολιά Παύλου, προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων και προέδρου της νέας ΠΑΣΕΓΕΣ, που με την εμπειρία που έχει μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο.
Παρευρέθηκαν επίσης οι κ.κ. Κουτσιουρή Γεωργία, Ραμαντάνη Ευανθία, Παπαδημητρίου Δέσποινα, Μαραγκού Θεοδώρα, Κακουρη Γεωργία, Μακαρίτης Αρίστος, Στεφανόπουλος Βασίλειος , Γκολφινόπουλος Γεώργιος, Κούνας Χαράλαμπος, Αδάμης Θεόδωρος, Σπυρόπουλος Κώστας, Μάλλης Παναγιώτης, Σπηλιόπουλος Κωνσταντίνος, Παπαδημητρίου Άγγελος, Κυριακόπουλος Γιάννης, Μπουσιώτης Ιωάννης, Μπουσιώτης Κωνσταντίνος και Μαρίνης Ρουμελιώτης, πρόεδρος Πουρναριάς από το Δήμο Γορτυνίας, προκειμένου να επιτευχθεί μια διαδημοτική συνεργασία για την αξιοποίηση της λίμνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.