Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πιάνει δουλειά η Κριτική Επιτροπή για «Τα Πρόσωπα Χρονιάς»

Με την ανακοίνωση της Κριτικής Επιτροπής και την ολοκλήρωση της υποβολής προτάσεων μπαίνει την τελική ευθεία η διαδικασία για «Τα Πρόσωπα τη...

Με την ανακοίνωση της Κριτικής Επιτροπής και την ολοκλήρωση της υποβολής προτάσεων μπαίνει την τελική ευθεία η διαδικασία για «Τα Πρόσωπα της Χρονιάς», που θα αναδειχθούν και φέτος μέσα από την τοπική κοινωνία, στο πλαίσιο του δημοφιλούς θεσμού που καθιέρωσε η Εφημερίδα «Πελοπόννησος» με την υποστήριξη του Ινστιτούτου «Πρόσωπα».
Ήδη την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, ολοκληρώθηκε η κατάθεση των προτάσεων για πρόσωπα, ομάδες, φορείς που ξεχωρίζουν για την δράση τους μέσα στο 2019. Ενδιαφέρουσες πράξεις, εξαιρετικές πρωτοβουλίες και επιτεύγματα αξιολογούνται και κατανέμονται στις πέντε κατηγορίες για να ξεκινήσει σύντομα η ψηφοφορία.
Παράλληλα συγκροτήθηκε η Κριτική Επιτροπή που αναλαμβάνει καθήκοντα συνεχίζοντας τη διαδικασία. Πρόκειται για πρόσωπα εγνωσμένου κύρους που εκπροσωπούν τον Πολιτισμό, την Επιστήμη, την Παιδεία και την Επιχειρηματικότητα με ευρύτατη κοινωνική αναφορά και προσφορά. 
Συγκεκριμένα, την Κριτική Επιτροπή για «Τα Πρόσωπα της Χρονιάς 2019» αποτελούν οι:
Αναστασία Κουμούση, Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας
Δημοσθένης Πολύζος, Αναπληρωτής Πρυτάνεως Πανεπιστημίου Πατρών
Περικλής Νταβλούρος, Καθηγητής Καρδιολογίας τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών
Άννα Μαστοράκου, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών
Κλεομένης Μπάρλος, Πρόεδρος ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας
Ηρώ Τσιμπρή, Διευθύντρια «Αναπτυξιακή Αχαΐας» 
Στην παρούσα φάση τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής επεξεργάζονται το πλήθος των προτάσεων που κατατέθηκαν, προκειμένου να τις κατατάξουν στις αντίστοιχες ενότητες που είναι οι εξής: Κοινωνία, Εκπαίδευση - Έρευνα – Καινοτομία, Πολιτισμός – Τέχνες, Διοίκηση και Αθλητισμός. Σε κάθε κατηγορία πρόκειται να απονεμηθούν δύο βραβεία σε πρόσωπα και σε ομάδα / συνεργασία.
Τις υποψηφιότητες για «Τα Πρόσωπα της Χρονιάς» θα γνωρίσουμε σύντομα, καθώς θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα www.prosopaxronias.gr, ενώ θα συμπεριληφθούν και στην πολυτελή έκδοση που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο μαζί με την Εφημερίδα «Πελοπόννησο».
Στη συνέχεια η εφαρμογή www.prosopaxronias.gr θα ανοίξει για να ξεκινήσει η ψηφοφορία που κινητοποιεί το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, με ορίζοντα την τελική επιλογή και την ανάδειξη των πρωταγωνιστών τους οποίους θα στραφούν οι …προβολείς στη λαμπρή τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.