HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΥ: Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Πρόεδρος της Κοινότητας

Επιστολή προς την δημοτική αρχή, απέστειλε  ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πλανητέρου κ. Απόστολος Παπαϊωάννου, με την οποία τονίζει τ ην ανάγ...

Επιστολή προς την δημοτική αρχή, απέστειλε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πλανητέρου κ. Απόστολος Παπαϊωάννου, με την οποία τονίζει την ανάγκη να γίνουν άμεσα αντιπλημμυρικά έργα στα ρέματα Ντουρντουβάνα στο Χαλίκι και Μέλανας της περιοχής

Η επιστολή Παπαϊωάννου έχει ως εξής: 

ΠΡΟΣ: Αξιότιμο Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο
Κοινοποίηση: Αντιδήμαρχο Κλειτορίας κ. Σωτήριο Δουκλιά
Δια της παρούσης θα ήθελα να σας ενημερώσω, μετά την θεομηνία που έπληξε το Πλανητέρο την 04 Οκτωβρίου 2019, όπως μεριμνήσατε για τον καθαρισμό των ρεμάτων που έχουν φράξει από μεγάλες ποσότητες φερτών υλικών, αλλά και δένδρων. Ειδικότερα, σας αναφέρω ότι πλατάνια τα οποία ξεριζώθηκαν, έχουν πέσει εντός του ρέματος, με αποτέλεσμα σε περίπτωση επανάληψης των ιδίων φαινομένων να κινδυνεύουν να παρασυρθούν δύο (2) γέφυρες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών της περιοχής.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία και παρακαλώ για τις ενέργειές σας για την ικανοποίηση του εν λόγω αιτήματος.
Με τιμή
ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πλανητέρου
κ. Απόστολος Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.