Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρώτος επίσημος αγώνας της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου των Καλαβρύτων (Γ΄Εθνική)

Ιστορική μέρα η 3 Νοεμβρίου 2019 για τον τοπικό αθλητισμό, αφού η πρώτην γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των Καλαβρύτων, ξεκινάει το πρωτάθ...

Ιστορική μέρα η 3 Νοεμβρίου 2019 για τον τοπικό αθλητισμό, αφού η πρώτην γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των Καλαβρύτων, ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνική κατηγορίας της Ε.Π.Ο.
Μετά από δύο χρόνια σχεδόν προετοιμασίας αυτού του πρωτόγνωρου εγχειρήματος για τα τοπικά δεδομένα, η Α.Ε.Καλαβρύτων, οργάνωσε την πρώτη γυναικεία ομάδα με 25 αθλήτριες και τώρα έφτασε η ώρα να μπει στην "μάχη" και μάλιστα σε Εθνικό επίπεδο. Η γυναικεία ομάδα, χωρίς καμία κρατική η κάθε είδους αθλητική επιχορήγηση, οργανώθηκε με πολύ μεράκι και κυρίως το πείσμα και το ταλέντο των αθλητριών, μαζί με την εξαιρετική δουλειά των προπονητών, Νίκου Παπαχριστόπουλου και Κωστή Βλάχου και την ακαταπόνητη δουλειά της Διοίκησης της ομάδας.
Πρώτος αγώνας εντός έδρας την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 3μμ στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων όπου θα φιλοξενήσει την Αυτόνομη Πάτρας, ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι στην Ζάκυνθο μετά Αίγιο, επιστροφή στα Καλάβρυτα για να φιλοξενήσει την Τρίπολη και μετά Τραγάνες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.