HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αλλαγή στην ημερομηνία ενθρόνισης Ιερωνύμου στα Καλάβρυτα

Άλλαξε η ημερομηνία ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου στα Καλάβρυτα. Η ενθρόνιση που είχε προγρα...

Άλλαξε η ημερομηνία ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου στα Καλάβρυτα. Η ενθρόνιση που είχε προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου το απόγευμα, θα γίνει τελικά την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 11πμ. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, την αλλαγή ημέρας και ώρας της ενθρονίσεως, ζήτησε η δημοτική αρχή Καλαβρύτων, ώστε να είναι σε μέρα και ώρα που να μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, όπως και τα σχολεία της περιοχής. 
Η υποδοχή του νέου Μητροπολίτη θα γίνει στον σταθμό του Οδοντωτού στις 11πμ όπου η Δημοτική αρχή, αγήματα στρατού, η μπάντα της φιλαρμονικής Καλαβρύτων κλήρος και λαός, θα καλωσορίσουν τον κ.Ιερώνυμο και από εκεί με πομπή θα καταλήξουν στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων, όπου και θα γίνει η τελετή ενθρονίσεως.

Η Ενθρόνιση στο Αίγιο
Της ενθρονίσεως στα Καλάβρυτα θα προηγηθεί, μία εβδομάδα πριν, η τελετή ενθρόνισης στην έδρα της Μητροπόλεως στο Αίγιο, όπου και προετοιμάζεται μια λαμπρή τελετή, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

Α.Ε.Καλαβρύτων και Παναιγιάλειος 
Για το γεγονός της ενθρονίσεως Ιερωνύμου στο Αίγιο στις 23 Νοεμβρίου, οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες της Α.Ε.Καλαβρύτων και του Παναιγιαλείου, που ήταν να αναμετρηθούν μεταξύ τους, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στα Καλάβρυτα, ζήτησαν να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα για να συμμετάσχουν στην τελετή ενθρονίσεως. Το αίτημα που απέστειλε προς στην ΕΠΣ Αχαΐας η Α.Ε.Καλαβρύτων, έγινε δεκτό και έτσι ο αγώνας των δύο ομάδων, θα διεξαχθεί στα Καλάβρυτα την Κυριακή 24/11 στις 4μμ.

ρεπορτάζ για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.