HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα κορίτσια της Α.Ε.Καλαβρύτων, μαγνήτισαν τα βλέμματα και διαφήμισαν τον τόπο μας στη Ζάκυνθο

Μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για την γυναικεία ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων, αφού σήμερα αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο, απέναντι στην ομώνυμη ομά...

Μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για την γυναικεία ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων, αφού σήμερα αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής της Ε.Π.Ο.
Τα κορίτσια των Καλαβρύτων, ηττήθηκαν με 1-0, παίζοντας όμως για άλλη μια φορά εντυπωσιακά, αλλά αυτό που έμεινε ήταν η όλη αποστολή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αθλητικές αποστολές, μεγάλων ομάδων σε όλα τα επίπεδα.
Η αποστολή, αναχώρησε χθες το μεσημέρι με μισθωμένο πούλμαν από τα Καλάβρυτα, με τα κορίτσια να φιγουράρουν ως μοντέλα με τις νέες εντυπωσιακές τους εμφανίσεις (μέγας χορηγός ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων και χορηγοί το ξενοδοχείο Τζόβολος, το σούπερ μάρκετ Τζουμάκας και το καφέ Fifti) . 
Το βραδάκι έφτασαν στο όμορφο νησί του Ιονίου, έμειναν σε ξενοδοχείο και σήμερα το πρωί, μετά το πρωινό τους, επισκέφθηκαν τον Πολιούχο του νησιού Άγιο Διονύσιο και εν συνεχεία πήγαν στον προορισμό τους που ήταν το στάδιο Ζακύνθου για τον αγώνα. 
Σε κάθε τους βήμα στους δρόμους της Ζακύνθου, με τις εμφανίσεις που έγραφαν με μεγάλα γράμματα "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ" μαγνήτιζαν τα βλέμματα και όλοι ήθελαν να μάθουν περισσότερα για τον τόπο μας.
Τα κορίτσια συνόδευσαν ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Τάκης Βαρβιτσιώτης, το μέλος της Διοίκησης Θεοδόσης Παναγόπουλος, οι προπονητές τους κ. Νίκος Παπαχριστόπουλος και Κωστής Βλάχος καθώς και αρκετοί γονείς.
Στο αγωνιστικό μέρος, τα κορίτσια αντιμετώπισαν μια ομάδα που στηρίχθηκε στη δύναμη με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα. Έπαιξαν όπως ξέρουν, με πολύ πάθος και ταλέντο, αλλά χωρίς τύχη, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 .
Η αποστολή επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στα Καλάβρυτα, με πολλές εμπειρίες, σε μια ιστορική εποχή για τον αθλητισμό των Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.