HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ήττα για την Α.Ε.Καλαβρύτων από τον Παναιγιάλειο - Μεγάλος νικητής η εκπληκτική ατμόσφαιρα (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που δεν θύμιζε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, η Α.Ε.Καλαβρύτων υποδέχθηκε τον ιστορικό Παναιγιάλει...

Μέσα σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που δεν θύμιζε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, η Α.Ε.Καλαβρύτων υποδέχθηκε τον ιστορικό Παναιγιάλειο στο κλείσιμο του α΄γύρου του Πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.
Έξι λεπτά ήταν αρκετά για να γνωρίσουν την ήττα με 5-0 τα Καλάβρυτα που στο πρώτο ημίχρονο "κοίταξαν στα μάτια" τον μεγάλο αντίπαλο.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν δυνατό, γρήγορο και ανταγωνιστικό με τον Παναιγιάλειο να έχει την κατοχή και τα Καλάβρυτα να παίζουν με πάθος και ψυχή.
Ο Παναιγιάλειος άνοιξε το σκορ στο 20΄με το Κουραχάνη να εκμεταλλεύεται το κόρνερ της ομάδας του και να στέλνει με σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδημητρόπουλου. Το υπόλοιπο του α΄ημιχρόνου δεν είχε την μεγάλη φάση και όλα έδειχναν οτι το β΄μέρος θα ήταν εξίσου ανταγωνιστικό.
Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τα Καλάβρυτα να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 61' όμως ένα λάθος γύρισμα χωρίς πίεση, ο Σκούτας έκλεψε την μπάλα και σημείωσε εύκολα το 0-2. Από κει και πέρα ο εκνευρισμός του λάθους έκανε τους παίκτες των Καλαβρύτων να χάσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους και πριν καλά-καλά καταλάβουν δέχτηκαν μέσα σε 4 λεπτά άλλα δυο τέρματα από λάθη, με τον Σκούτα στο 63΄και τον Χριστόπουλο στο 67'. Εκεί τελείωσε και το παιχνίδι ουσιαστικά.
Τα Καλάβρυτα προσπάθησαν να κάνουν κάτι αλλά το μόνο που έγινε ήταν η ανατροπή παίκτη του Παναιγιαλείου από τον Σκιαδά μέσα στην μικρή περιοχή με τον Μπόνα να ευστοχεί στο πέναλτι στο 93'.

➤Η σημερινή αναμέτρηση ήταν η πρώτη επίσημη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. 
➤Αυτό που έμεινε από τον αγώνα ήταν η εκπληκτικές κερκίδες με φιλάθλους και των δυό ομάδων να δίνουν ένα τρομερό παλμό που θύμιζε παιχνίδια εθνικών κατηγοριών, χωρίς υπερβολή.
➤Στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, εμφανιζόμενος μάλιστα με το μπουφάν της ομάδας των Καλαβρύτων, σχολιάζοντας συνεχώς το παιχνίδι και την ατμόσφαιρα με τον Πρόεδρο της ομάδας Τάκη Βαρβιτισώτη
➤Τα παιδιά των Ακαδημιών της Α.Ε.Κ. συνόδευσαν τους παίκτες στην είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, ενώ από τα μεγάφωνα έπαιζε ο ύμνος της ομάδας, και συνεχής ενημέρωση από το Θεοδόση Παναγόπουλο για συνθέσεις, αλλαγές αλλά και των χορηγών της ομάδας
➤Ο γιατρός της ομάδας και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάκης Νασιώτης, δεν είχε πολύ δουλειά για τραυματισμούς παικτών, αλλά τα χιλιόμετρα από την αγωνία τα έκανε...
➤Χωρίς λάθη η καλή διαιτησία του κ. Χρονά και των βοηθών του Σωτηρόπουλου και Γεωργακόπουλου
➤Η διοίκηση, προπονητές και παίκτες του Παναιγιαλείου, εξέφρασαν μετά το τέλος του παιχνιδιού τις εξαιρετικές εντυπώσεις από την φιλοξενία της Α.Ε.Καλαβρύτων και η Διοίκηση της Α.Ε.Κ. ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον ιστορικό σύλλογο του Αιγίου. 

Οι συνθέσεις
Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Παπαδημητρόπουλος Κώστας, Βρεττός Τάσος, Σκιαδάς Κωνσταντίνος, Καραχάλιος Κωνσταντίνος, Παπαγεωργίου Νίκος, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Τσαβαλάς Σταύρος, Γκλαβάς Παναγιώτης (53 Τζιαντομένικο), Ασπρούκος Κώστας, Τσαβαλάς Γιώργος (67 Γιαννόπουλος), Ανδρεόπουλος Μάριος (71 Μενύχτας)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος Χρήστος, Βλάχος Νίκος, Νικολόπουλος Παναγιώτης, Σπανογιάννης Τάσος, Παπαδόπουλος Παναγιώτης (71 Παπαηλιόπουλος), Μπακατσέλος Γιώργος (66 Οικονόμου), Μπούνας Βασίλης, Κουραχάνης Ανδρέας, Σκούτας Παναγιώτης, Χριστόπουλος Βασίλης (77 Μπίτρας), Λιάτος Παύλος (74 Αποστόλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.