HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα γραφεία για τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας

Μία ιδιαίτερη μέρα ήταν για τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, με την υποδοχή μελών αλλά και φίλων του, στα νέα του ...

Μία ιδιαίτερη μέρα ήταν για τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, με την υποδοχή μελών αλλά και φίλων του, στα νέα του γραφεία στην Πάτρα (Τεμπονέρα 4, πλατεία Υψηλών Αλωνίων). Ο αγιασμός των γραφείων τελέσθηκε από τον προϊστάμενο του Ναού Αγίας Τριάδας π. Ανδρέα Γεωργακόπουλο και τον εφημέριο του Ναού Αγίας Σοφίας π. Βασίλειο Πατσό.
Ο νεός πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Παπαθεοδώρου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ενώ κατέθεσε τις σκέψεις του νέου ΔΣ για την επόμενη τριετία, με έμφαση τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την εθνεγερσία, το 2021, καθώς και το ρόλο του ιστορικού σωματείου στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.
Ακολούθησε και γλέντι με τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου στον πρώτο λόγο αλλά και όμορφα εδέσματα για τους καλεσμένους.
Παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αγγελος Τσιγκρής και Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τάκης Παπαδόπουλος, ο βοηθός περιφερειάρχη Ανδρέας Φίλιας, η αντιδήμαρχος Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη, οι πρώην βουλευτές Νίκος Νικολόπουλος και Δημήτρης Κατσικόπουλος, οι πολιτευτές Γιώργος Κουτρουμάνης και Ασπασία Ρηγοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καλαβρύτων Στέλλα Πανουτσακοπούλου και Σπύρος Θεοχάρης καθώς και εκπρόσωποι φορεών και συλλόγων από την Πάτρα και τα Καλάβρυτα. Τέλος, στην εκδήλωση παρέστη σύσσωμο το ΔΣ του Παγκαλαβρυτινού, Κ. Ασημακοπούλου, Θ. Παλούμης, Τ. Σπηλιόπουλος, E. Λαγουμιτζή, N. Μενύχτα, Αν. Στεφανοπουλου. Λ. Ευάμπελος και Χρ. Σπηλιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.