HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ιστορική νίκη-πρόκριση του Προμηθέα Πάτρας επί του Παναθηναϊκού

Ένας συγκλονιστικός Προμηθέας πέτυχε ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας με 81-79 επί του νταμπλούχου Παναθηνα...

Ένας συγκλονιστικός Προμηθέας πέτυχε ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας με 81-79 επί του νταμπλούχου Παναθηναϊκού στο κατάμεστο “Δημ. Τόφαλος”. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ήταν εκπληκτική στο 1ο ημίχρονο φτάνοντας σε διψήφιες διαφορές κι έλεγχε το παιχνίδι ως τις αρχές του 4ου δεκαλέπτου. Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 68-68 στο 35΄ και ακολούθησε ένα δυνατό ντέρμπι, ακατάλληλο για καρδιακούς. Ο Προμηθέας προηγήθηκε με 79-73 75΄΄ πριν το φινάλε, αλλά ο Καλάθης με 2 συνεχόμενα τρίποντα ισοφάρισε σε 79-79 34΄΄ πριν τη λήξη. Όμως ο Hall πέτυχε το καθοριστικό καλάθι 17΄΄ πριν τη λήξη, αφού οι παίκτες του Παναθηναϊκού αστόχησαν σε τρίποντο στην εκπνοή. Έτσι, η ψυχωμένη ομάδα της Πάτρας αποδείχθηκε -με την πολύτιμη βοήθεια των φιλάθλων της- ψυχραιμότερη κι έφτασε στην ιστορική νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου την περίμεναν ο ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, η ΑΕΚ και το Περιστέρι Winmasters (τα ημιτελικά θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου, με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων να αγωνίζεται εντός έδρας ως ομάδα της Α2 και ο Τελικός στις 16 Φεβρουαρίου).
Αξίζει ν’ αναφέρουμε πως το παιχνίδι διεξήχθη σε μια εκπληκτική μπασκετική “καυτή” ατμόσφαιρα, με τους φιλάθλους και των 2 ομάδων να στηρίζουν τους παίκτες, χωρίς παρατράγουδα. Η Πάτρα και το “Δημήτρης Τόφαλος” έδειξαν -για μια ακόμα φορα- πως γίνεται κι αλλιώς, πως το μπάσκετ είναι γιορτή και οι φίλαθλοι των ομάδων μπορούν να συνυπάρξουν, ακόμα και σε νοκ-άουτ παιχνίδια που κρίνονται στο φινάλε.
Ο μαραθώνιος συνεχίζεται για τον Προμηθέα, που ετοιμάζεται για νέα ταξίδια και απουσία μίας εβδομάδας από την Πάτρα, αφου΄ακολουθούν τα κρίσιμα παιχνίδια κόντρα στην Monaco στο πριγκηπάτο, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και στο Ρέθυμνο Cretan Kings το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, με την ομάδα της Πάτρας να θέλει να παραμείνει στην κορυφή του 7DAYS EuroCup και την 2η θέση της EKO Basket League

Αναλυτικά: ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ 81 - 79.
Τα δεκάλεπτα: 20-19, 47-35 (ημιχ.), 64-56, 81-79.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Γιατράς): Χολ 15 (1τρ., 2ασ., 2κλ.), Μπαμπ 6 (τρ., 4ρ. 2ασ.), Λίποβι 5 (1), Αγραβάνης 15 (3τρ., 6ρ.), Κασελάκης, Κατσίβελης, Φίλερ 9 (1), Ρόμπινσον 10 (5ρ.), Μπόγρης 6, Έλις 15 (6 ρ.).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Πεδουλάκης): Τόμας 14 (3τρ., 12ρ., 4ασ. 2κλ.), Ράις 3 (1), Παπαγιάννης 8 (8 ρ.), Παπαπέτρου 10 (1τρ., 4ρ., 2ασ., 4κλ.), Παππάς 2, Βουγιούκας 2, Τζόνσον 6, Φρεντέτ 4, Καλάθης 23 (3τρ., 6ασ.),Γουάιλι 3, Μήτογλου 2, Μπεντίλ 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.