HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έγραψαν ιστορία τα κορίτσια των Καλαβρύτων - Πρώτη εμφάνιση - Πρώτη εμφατική νίκη

Ιστορική μέρα η Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 για τον τοπικό αθλητισμό, αφού η πρώτη γυναικεία ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων, αγωνίστηκε στον πρώτ...

Ιστορική μέρα η Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 για τον τοπικό αθλητισμό, αφού η πρώτη γυναικεία ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων, αγωνίστηκε στον πρώτο της επίσημο αγώνα και μάλιστα σε Εθνικό Πρωτάθλημα. 
Τα κορίτσια των Καλαβρύτων έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού σταδίου Καλαβρύτων στις 3 το απόγευμα για να αντιμετωπίσουν την ομάδα "Αυτόνομη" Πάτρας στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Με το πρώτο σφύριγμα το άγχος των κοριτσιών, διαδέχθηκε το πείσμα και το πάθος που τις οδήγησε σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που έληξε με σκορ 5-0 για τα Καλάβρυτα.
Και τα πέντε τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και όλα επιτεύχθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο. Τρία τέρματα σημείωσε η Παναγιώτα Κανελλοπούλου και δύο η Ιωάννα Βαρβιτσιώτη. Το δεύτερο τέρμα της Κανελλοπούλου ήταν με "σκάψιμο" πάνω από την αντίπαλο τερματοφύλακα και το δεύτερο της Ιωάννας Βαρβιτσιώτη με απευθείας χτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή με την μπάλα να πηγαίνει "συστημένη" στο "Γ" της εστίας της Πατρινής ομάδας. Τα Καλάβρυτα είχαν και ένα δοκάρι με την Βαρβιτσιώτη. 
Οι θεατές στην κερκίδα, που ήταν πολλοί, δεν σταμάτησαν να επευφημούν τα κορίτσια απολαμβάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι, απόρροια της πολύ καλής δουλειάς των προπονητών Νίκου Παπαχριστόπουλου και Κωστή Βλάχου.
Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν:
Παναγοπούλου Κ., Καλαμαρά Ε. Δέππα Ε. Διαμαντοπούλου Α. Αναγνωστοπούλου Κ. Κοτσορώνη Ε. Κορδή Λ. Πατερέλη Π. Κανελλοπούλου Π. Βαρβιτσιώτη Ι. Γκράμμη Ε. (αλλαγές Τσεντούρου Δ. Κορδή Ν. Καλδίρη Α. Λιαρομάτη Χ.) την 18αδα συμπλήρωσαν οι Παναγοπούλου Μ. Κακκαβά Μ. Παναγοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.