Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κινηματογράφος «Απόλλων» Αιγίου: Τρεις ταινίες σε α’ προβολή από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου

Με τρεις νέες ταινίες σε α΄προβολή στο πρόγραμμά του, ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων», θα προσφέρει ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλο...

Με τρεις νέες ταινίες σε α΄προβολή στο πρόγραμμά του, ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων», θα προσφέρει ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου!Η «Ιστορία Γάμου» είναι μια ανθρώπινη ιστορία με πρωταγωνίστρια τη Σκάρλετ Γιόχανσον σκηνοθέτη τον υποψήφιο για Όσκαρ  Νόα Μπάουμπακ. Η ταινία «Φαντασία» του Αλέξη Καρδαρά με τους Στέλιο Μάινα, Ρένα Μόρφη και Γιάννη Στάνκογλου, είναι ένας φόρος τιμής στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι και στην Ελλάδα της δεκαετίας του 90’. Για τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου, έρχεται το Ψυχρά και Ανάποδα 2 για να συνεχίσει την επιτυχία του πρώτου μέρους!

 «Ιστορία Γάμου»
Ο υποψήφιος για Όσκαρ κινηματογραφιστής Νόα Μπάουμπακ σκηνοθετεί αυτήν την προσεγμένη και ανθρώπινη ιστορία για τη διάλυση ενός γάμου και τη διατήρηση μιας οικογένειας, μια ταινία που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και συγκαταλέγεται στις καλύτερες των συντελεστών της.
Σκηνοθεσία: Νόα Μπάουμπακ
Ηθοποιοί: Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ, Λόρα Ντερν, Άλαν Άλντα, Ρέι Λιόττα, Γουάλας Σον, Μέριτ Γουίβερ
Διάρκεια: 136 λεπτά

«Φαντασία»
Τοποθετημένη στις αρχές της δεκαετίας του ’90, και με τον συμβολικό τίτλο «Φαντασία», η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του Αλέξη Καρδαρά (Γκίνες, Η Ληστεία), είναι ένας ύμνος στον έρωτα, αλλά και ένας φόρος τιμής στον κόσμο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Το μοιραίο ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε μία νεαρή τραγουδίστρια, τον μπουζουξή-μέντορά της και τον καταξιωμένο λαϊκό-ποπ τραγουδιστή της Αθηναϊκής νύχτας, πυροδοτεί τη δράση, καθώς το πάθος των πρωταγωνιστών κλιμακώνεται μέσα από επανεκτελέσεις τραγουδιών του Χιώτη, του Μητσάκη και του Μανίσαλη, αλλά και καινούρια τραγούδια συνυφασμένα με το ύφος της διασκέδασης εκείνης της εποχής. Μιας εποχής που αποτέλεσε σημείο καμπής της ελληνικής λαϊκής μουσικής κουλτούρας, αλλά και ενός ολόκληρου lifestyle.
Σκηνοθεσία: Αλέξης Καρδαράς
Ηθοποιοί: Ρένα Μόρφη, Στέλιος Μάϊνας, Γιάννης Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Άννα Καλαϊτζίδου, Γιάννης Νταλιάνης, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Ανδρέας Νάτσιος, Κώστας Ανταλόπουλος, Αντίνοος Αλμπάνης, Βασίλης Βασιλάκης, Μαριάννα Δημητρίου, Γιώργος Καφετζόπουλος, Μαρία Αποστολακέα
Διάρκεια: 96 λεπτά

«Ψυχρά κι Ανάποδα II (Μεταγλ.)»
Η σειρά ταινιών «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας» ολοκληρώνουν την πετυχημένη τριλογία τους, με τη νέα αυτή περιπέτεια! Στη νέα ταινία, ο επικεφαλής και κυβερνήτης του Μπερκ, έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του, έχει δημιουργήσει μια καλά κρυμμένη ουτοπία δράκων, όπου μπορούν να ζουν ελεύθεροι και σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον τους. Όμως, ο κίνδυνος δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και η πιο σκοτεινή απειλή θα ταράξει την ισορροπία της καλά κρυμμένης αυτής πόλης, όσο και του νησιού Μπερκ. Ο Ψάρης και ο Φαφούτης καλούνται να αφήσουν την ασφάλεια του μοναδικού σπιτιού που έχουν γνωρίσει, για ένα δύσκολο ταξίδι με προορισμό τη συναρπαστική μάχη σε μυθικούς κόσμους, απέναντι στο τρομερό κακό που απειλεί τους πάντες. Το πεπρωμένο τους θα είναι να παλέψουν ενωμένοι, με αυταπάρνηση, μέχρι τα βάθη της Γης, για όλες τις «αξίες» που έχουν αποκτήσει μαζί στις περιπέτειές τους και για όλα όσα έχουν μάθει να θεωρούν «ιδανικά». Κάπως έτσι θα δοκιμαστεί καθοριστικά και η δύναμη της φιλίας τους.
Σκηνοθεσία: Ντιν ΝτεΜπλουά
Διάρκεια: 104 λεπτά


Πρόγραμμα προβολών
Πέμπτη 28 Νοεμβρίου έως Κυριακή 1 Δεκεμβρίου
«Ψυχρά κι Ανάποδα II (Μεταγλ.)», στις 16:30
«Φαντασία», στις 18:15 και 22:00 (δύο προβολές)
«Ιστορία Γάμου», στις 19:45
 Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου
«Ψυχρά κι Ανάποδα II (Μεταγλ.)», στις 16:30
«Φαντασία», στις 18:15 και στις 19:45 (δύο προβολές)
“Loro” στις 21.30, (Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου),είσοδος για τα μέλη δωρεάν (εγγραφή 30 και 20 ευρώ (φοιτητές -άνεργοι)), εισιτήριο για τα μη μέλη 4 και 3 ευρώ (φοιτητές άνεργοι)
Τρίτη 3 και Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου
«Ψυχρά κι Ανάποδα II (Μεταγλ.)», στις 16:30
«Φαντασία», στις 18:15 και στις 19:45 (δύο προβολές)
«Ιστορία Γάμου», στις 21:30

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.