Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Φωτογραφία που κέρδισε το Wildlife Photographer of the Year

Το βραβείο Wildlife Photographer of the Year κέρδισε ο Yongqing Bao, που αποτύπωσε στον φακό του τη μάχη ανάμεσα σε μια αλεπού του Θιβέτ...

Το βραβείο Wildlife Photographer of the Year κέρδισε ο Yongqing Bao, που αποτύπωσε στον φακό του τη μάχη ανάμεσα σε μια αλεπού του Θιβέτ και μία μαρμότα.
Η στιγμή καταγράφηκε στα βουνά Qilian της Κίνας, όπως εξηγεί το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, σημειώνοντας πως η φωτογραφία αποτυπώνει είδη που σπάνια καταγράφει ο φακός  σε συμπεριφορά που λίγοι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να δουν.
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν πάνω από 48.000 φωτογραφίες από 100 χώρες.
Για την ακρίβεια, η φωτογραφία που βραβεύτηκε αποτυπώνει τη στιγμή που η θηλυκή αλεπού, καθώς κυνηγά για να θρέψει τα τρία μικρά της, μπλέκεται σε μάχη με μία μαρμότα των Ιμαλαϊων.
«Φωτογραφικά μιλώντας, είναι απλώς η τέλεια στιγμή» δηλώνει η Roz Kidman Cox, επικεφαλής της κριτικής επιτροπής. «Η εκφραστική ένταση της στάσης τους σε αιχμαλωτίζει και η ενέργεια από τα υψωμένα πόδια κρατά τους δύο πρωταγωνιστές σε τέλεια ισορροπία».
Η φωτογραφία έχει τίτλο «Η στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.