Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O Φωκίων Ζαΐμης στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας «Βιοτεχνικό Πάρκο Γλαύκου Πάτρας Α.Ε.»

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση Μετόχων της εταιρείας «Βιοτεχνικό Πάρκο Γλαύκου Πάτρας Α.Ε.», παραβρέθηκε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 ο ...

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση Μετόχων της εταιρείας «Βιοτεχνικό Πάρκο Γλαύκου Πάτρας Α.Ε.», παραβρέθηκε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης.
Ο κ. Ζαΐμης ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αφορούν την βιωσιμότητα του Πάρκου και συγκεκριμένα, για τα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζει καθώς και για τις προτάσεις επίλυσής τους. Επιπλέον, ενημερώθηκε για τα προβλήματα καθαριότητας και φύλαξης, καθώς και για έργα ηλεκτροδότησης αλλά και υποδομών. Τέλος, συζητήθηκε το ζήτημα προσέλκυσης νέων επιχειρήσεων.
Από την πλευρά του, υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στέκεται στο πλευρά κάθε αναπτυξιακής προσπάθειας και θα συνεργαστεί με το σύνολο των φορέων της περιοχής προς την κατεύθυνση βελτίωσης και ανάπτυξης του Πάρκου.
Σημειώνεται ότι στη Συνέλευση συμμετείχαν οι μέτοχοι εκπροσωπώντας το σύνολο του Μετοχικού Κεφαλαίου. Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων και Πρόεδρος του Δ.Σ. Γεώργιος Νικηφορίδης, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας Δημήτριος Κανελλόπουλος, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων του ν. Αχαΐας Παναγιώτης Σκέντζος κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.