HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διαβάστε σήμερα, το εβδομαδιαίο ένθετο της εφημερίδας Πελοπόννησος για τα Καλάβρυτα

Διαβάστε σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, το εβδομαδιαίο ένθετο της εφημερίδας Πελοπόννησος για τα Καλάβρυτα Το Ρεπορτάζ Πιστοποίηση του ...

Διαβάστε σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, το εβδομαδιαίο ένθετο της εφημερίδας Πελοπόννησος για τα Καλάβρυτα
Το Ρεπορτάζ
Πιστοποίηση του Γεωπάρκου σε προστατευόμενη περιοχή «INHERITURA» για αύξηση επισκεψιμότητας με έμφαση σε εστίαση και τουριστική αναψυχή
Διαβάστε ακόμη σήμερα:
@ "ΟΛΟγυρα-ΟΛΟτελα-ΟΛΟιδιοι": Ένας ύμνος στην διαφορετικότητα
@ Διακομιδών... προβλήματα, καρφιά και άμυνες στα Καλάβρυτα
@ Μεγάλο το ενδιαφέρον για το Καλάβρυτα Downhill Race 2019
@ Τα Καλάβρυτα αναφώνησαν 'Αξιος!' σε Ιερώνυμο
αλλά και πιο αναλυτικά…
@ Στις περιοχές «INHERITURA», προορισμούς στη Μεσόγειο με μεγάλη φυσική κληρονομιά και τουριστική κίνηση, όπου θα λαμβάνουν χώρα ενέργειες προστασίας και αξιοποίησης του περιβάλλοντος, εντάσσεται το Γεωπάρκο Χελμού-Βουραϊκού.
Το Πανεπιστήμιο Πατρών προετοίμασε το σχέδιο και οι δήμοι Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, καλούνται να τις υιοθετήσουν και να επιτύχουν 'bottom-up' συνεργασίες, με επαγγελματίες.
Η ανάδειξη σε περιοχή «INHERITURA» θα επιφέρει πλεονεκτήματα όπως αύξηση επισκεψιμότητας στους τομείς εστίασης και αναψυχής για δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους ιδιοκτήτες κατοικιών της περιοχής και δημιουργία επώνυμων αγροτικών προϊόντων με στόχο την απόκτηση πρόσθετου εισοδήματος στην τοπική αγορά.
@ Την εξαιρετική οικογενειακή κωμωδία «ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι» των Θεόδωρου Κανδηλιώτη και Κατερίνας Τσατσαράγκου, η οποία παρουσιάζεται φέτος με μεγάλη επιτυχία στην Πάτρα, απόλαυσαν το πρωί της Τρίτης 15 Οκτωβρίου μαθητές, εκπαιδευτικοί αλλά και πολλοί γονείς που βρέθηκαν στο χώρο εκδηλώσεων του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου της Ψωφίδας.
Η απολαυστική παράσταση, με τις σουρεαλιστικές της εμπνεύσεις, πλαισιωμένη και από έξυπνα σκηνικά αλλά και όμορφα ενδύματα, για τους ευφάνταστους χαρακτήρες της, έχει καταφέρει να ψυχαγωγήσει τα παιδιά και να συγκινήσει τους μεγαλύτερους πάνω στο διαχρονικό ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού. .
@ Ο Θ. Νασιώτης σέρβιρε και ετοίμασε επίθεση σε Κικίλια αλλά έπεσε πάνω στο μπλοκ... της διοικήτριας Ι. Σφυρή
@ Πραγματοποιείται αύριο 19 και μεθαύριο 20 Οκτωβρίου το Καλάβρυτα Downhill Race 2019, στη μεγαλύτερη πίστα στην Ελλάδα για extreme σπορ.
@ Η στιγμή που όλοι περίμεναν, έφτασε, με την χειροτονία του νέου ποιμενάρχου των Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.