HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων για τον θάνατο του Ν. Μηλιώνη

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, με την θλιβερή είδηση του ξαφνικού θανάτου του Συγκοινωνιολόγου Νικολάου Μηλιώνη, κατά την 10η τακτική...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, με την θλιβερή είδηση του ξαφνικού θανάτου του Συγκοινωνιολόγου Νικολάου Μηλιώνη, κατά την 10η τακτική συνεδρίασή του στις 18-10-2019, ως 1ο θέμα προ ημερήσιας διάταξης, ομόφωνα αποφάσισε με την υπ’ αριθμ. 167/2019 απόφασή του, την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ :
1. Εκφράζει τη θλίψη του και την οδύνη του για την απώλεια του λαμπρού επιστήμονα Διπλ. Πολιτικού Μηχανικού – Συγκοινωνιολόγου Νικολάου Μηλιώνη, μέλους του ΤΕΕ/Δυτικής Ελλάδας, μελετητή-ελεύθερου επαγγελματία, συμβούλου και αξιολογητή έργων και προγραμμάτων με διεθνή εμπειρία, εκπονητή πολλών συγκοινωνιακών μελετών σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, Πατρών κ.α. μεταξύ αυτών και για την επέκταση του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου από τα Καλάβρυτα προς την Αγία Λαύρα και το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και συλλυπείται θερμά την οικογένειά του και τους οικείους του.
2 . Το ψήφισμα αυτό να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στα τοπικά μέσα ηλεκτρονικής ειδησεογραφίας και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.
Καλάβρυτα 18 Οκτωβρίου 2019
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ            ΤΑ ΜΕΛΗ
Θεόδωρος Νασιώτης Παπαδόπουλος Αθανάσιος (25 παριστάμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.