HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε Ακράτα και Αίγιο ο Αλέξης Τσίπρας (ΦΩΤΟ)

Περιοδεία στην Αχαΐα πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στα πλαίσια της διεύρυνσης του κόμματος σε νέα μέλη. Ο ...

Περιοδεία στην Αχαΐα πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στα πλαίσια της διεύρυνσης του κόμματος σε νέα μέλη.
Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα την Ακράτα και το Αίγιο ενω το βράδυ θα είναι στο Σκιαδά Τριταίας και στον τελευταίο σταθμό της πρώτης ημέρας την Πάτρα.
Στο Αίγιο και την Ακράτα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε σε πολίτες- ψηφοφόρους του κόμματος που είχαν συγκεντρωθεί σε καφενεία και ανοιχτούς χώρους και τους καλεσε να συμμετάσχουν στο νέο εγχείρημα.
Οπως ανέφερε στο Αίγιο «μαζί με τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να δημιουργήσουμε ένα κόμμα που θα λειτουργεί δημοκρατικά, συλλογικά, συμμετοχικά και που θα μπορέσει να ακολουθήσει μια πολιτική που θα κάνει καλύτερη τη ζωή της κοινωνικής πλειοψηφίας. Αξίζει να προσπαθήσουμε για να δημιουργήσουμε μαζί την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής.», συμπληρώνοντας ότι η «αδιαμεσολάβητη σχέση και επικοινωνία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας. Και σήμερα, από την Αχαΐα, την Ακράτα, ξεκινάμε αυτή τη μακρά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.