HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τράπεζα αίματος ιδρύει ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας

Με σύνθημα ”ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ – ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΖΩΗ” ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, ...

Με σύνθημα ”ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ – ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΖΩΗ” ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α,  διοργανώνει την 1η εθελοντική αιμοδοσία του και ταυτόχρονα ΙΔΡΥΕΙ για πρώτη φορά ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ για την άμεση κάλυψη των αναγκών σε αίμα των μελών του Συλλόγου μας, αν και όποτε απαιτηθεί ανάγκη.
Σας προσκαλούμε όλους, συναδέλφους και συμπολίτες μας αιμοδότες, να συμμετέχετε στην διοργάνωση της δικής μας εθελοντικής αιμοδοσίας και της ίδρυσης Τράπεζας Αίματος του Εμπορικού Συλλόγου μας και όλων των Μελών μας, η οποία θα διεξαχθεί την
Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, από 9.30π.μ. έως 13.30μ.μ. στο ισόγειο του κτιρίου Παναγόπουλου, στην συμβολή των οδών Κλ. Οικονόμου και Μητροπόλεως έναντι Εθνικής Τράπεζας Αιγίου, για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2691025056 και στο κινητό 6932237400.

Με Εκτίμηση
Η Πρόεδρος                          Η Πρόεδρος
Μαρία Χρονοπούλου             Μαρία Τσουκαλά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.