HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σύσκεψη Διευθυντών των τριών όπλων

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Διοικητών/Διευθυντών των Κέντρων Προσομοίωσης και Εξομοίωσης των τριών Κλάδων (...

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Διοικητών/Διευθυντών των Κέντρων Προσομοίωσης και Εξομοίωσης των τριών Κλάδων (ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ) των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), υπό τον Υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή, στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του ΥΠΕΘΑ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, οι Διευθυντές των Κλάδων και των Διευθύνσεων Επιχειρήσεων, Εκπαίδευσης και Πληροφορικής των Γενικών Επιτελείων Εθνικής Άμυνας, Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η παρουσίαση των βέλτιστων πρακτικών και δυναμικών συνεργασιών που αναπτύσσουν οι Κλάδοι, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και της επιχειρησιακής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.