HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η παρουσίαση του βιβλίου «Καλάβρυτα, μια πόλη στην ιστορία και τη λογοτεχνία» στην Πάτρα

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20:00 στην αίθουσα «Αλέκα Σιούλη» Παμπελοποννησιακού Σταδίου Πατρών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτ...

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20:00 στην αίθουσα «Αλέκα Σιούλη» Παμπελοποννησιακού Σταδίου Πατρών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου «Καλάβρυτα, μια πόλη στην ιστορία και τη λογοτεχνία» σε επιμέλεια του Α. Παπαγεωργίου από τις εκδόσεις Παρασκήνιο.
Την παρουσίαση συνδιοργάνωσαν η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας και η Λέσχη ανάγνωσης του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Βασιλείου «Η ομάδα» και συντόνισε η Συντονίστρια της Λέσχης Ανάγνωσης του Συλλόγου κα. Αφροδίτη Σκαλτσά – Δημητρακοπούλου.
Χαιρετισμό απηύθηναν η κα Λέτα Κουτσοχέρα, Ποιήτρια, Εικαστική Προέδρος του «Διεθνούς Ιδρύματος Γιάννη Κουτσοχέρα και Λένας Στρέφη- Κουτσοχέρα» ενώ για το βιβλίο μίλησαν οι: Θεόδωρος Θανόπουλος τ. σχολικός σύμβουλος ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, Θεόδωρος Χαλμούκης τ. διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων «Αγλαΐα Κόντη – Ελένη Χάμψα» καθώς και ο επιμελητής της ύλης του βιβλίου ο φιλόλογος Α. Παπαγεωργίου.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και οι:
ο κ.Φίλιας Ανδρέας Εκπαιδευτικός – Δάσκαλος, Διευθυντής 61ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών και Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας με αντικείμενο τον Συντονισμό των Εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 ετών από την επανάσταση του 1821,
ο κ. Κατσικόπουλος Δημήτρης - τ. Νομάρχης Αχαΐας,
η Αντιπρόεδρος κα. Ασημακοπούλου Κατερίνα και ο Γενικός Γραμματέας κ. Παλούμης Θανάσης του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών,
η Πρόεδρος κα. Τασία Μπιρλή και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Βασιλείου «Η Ομάδα»,
η κα. Βάνα Μπεντεβή πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρίας Αιγιάλειας (Ι.Λ.Ε.Α.), φιλόλογος και ιστορικός
ο κ. Παναγιώτης Γεωργίου Χάμψας – γραφίστας, υπεύθυνος της σελιδοποίησης και σχεδιασμού του εξώφυλλου του βιβλίου,
ο Προεδρος κ. Ευθύμιος Βαζαίος και η Β΄ Αντιπρόεδρος κα. Ελένη Χάμψα της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας ,
και μέλη του Συλλόγου Λειβαρτζινών Πάτρας.
Εξαιρετική τιμή για την παρουσίαση τέλεσε η παρουσία της κα. Βίβιαν Στεφάνου ενώ ηχηρό παρόν έδωσαν εκλεκτοί συγγραφείς της πόλης των Πατρών και φίλοι της Λέσχης Ανάγνωσης του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Βασιλείου όπως οι διακεκριμένες κυρίες: Νόπη Γραικούση, Παναγιώτα Λάμπρη και Χρύσα Λυκούδη καθώς και ο εκλεκτός κ. Ιωάννης Σιδέρης.
Την ξεχωριστή βραδιά πλαισίωσε μελωδικά η Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Βασιλείου «Η ομάδα» ενώ μέλη της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας «Ταξιδευτές της Πρόζας» ταξίδεψαν και συγκίνησαν το κοινό το οποίο και ξεσήκωσε το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων που με το δάσκαλό του κ. Χρήστο Γιαννόπουλο γέμισαν την αίθουσα λεβεντιά και Ελλάδα.
Η συντονίστριά της υπέροχης αυτής βραδιάς κα. Αφροδίτη Σκαλτσά – Δημητρακοπούλου κλείνοντας, ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της παρουσίασης, τους παρευρισκομένους αλλά και τους υπεύθυνους και το προσωπικό του Παμπελλοπονησιακού Σταδίου για τη φιλοξενία και την αρωγή τους στο άψογο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.