HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με... πέναλτι - εφεύρεση Φωκά η ήττα της Α.Ε.Καλαβρύτων στην Ακράτα

Με ένα πέναλτι - εφεύρεση του διαιτητή Φωκά, η Α.Ε. Αιγείρα/Ακράτα, επικράτησε της Α.Ε.Καλαβρύτων με 1-0 χθες το απόγευμα στο γήπεδο τ...

Με ένα πέναλτι - εφεύρεση του διαιτητή Φωκά, η Α.Ε. Αιγείρα/Ακράτα, επικράτησε της Α.Ε.Καλαβρύτων με 1-0 χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Ακράτας στο τοπικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας.
Το παιχνίδι, πλούσιο σε φάσεις κυρίως από πλευρά Καλαβρύτων, αδικείται από το μικρό σκορ.
Το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τρεις πολύ καλές φάσεις για κάθε ομάδα.   Η Ακράτα, απείλησε το 17’ με τον Κλουκίνα, στο 26’ με τον Παναγόπουλο, στο 36’ με τον Μούτσα και τα Καλάβρυτα στο 27’ όταν σουτ του Καλαμαρά πέρασε λίγο άουτ, στο 34’ όταν το σουτ του Ασπρούκου έδιωξε σε κόρνερ ο Λεπενιώτης και στο 41, οταν σουτ του Ασπρούκου έδιωξε και πάλι ο Λεπενιώτης πάνω στη γραμμή.

Στην επανάληψη της αναμέτρησης, τα Καλάβρυτα μπήκαν πολύ πιο δύνατά και μονοπώλησαν τις φάσεις, με κύριους εκφραστές τους Ασπρούκο (49’, 64’) και Καλαμαρά (55’, 57’) που απείλησαν σε τέσσερις κλασικές περιπτώσεις για την ισοφάριση. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, στο 70’ οι γηπεδούχοι είχαν  δοκάρι (οριζόντιο) σε σουτ του Σακελλαρόπουλου και στο 75’ έφθασαν στην επίτευξη του τέρματος με το πέναλτι του Ιωάννου.
Ένα πέναλτι που μόνον ο διαιτητής Φωκάς είδε, υποδεικνυωντας με αρκετή καθυστέρηση παράβαση στην εναέρια μονομαχία του Παπαγεωργίου με τον Καλέλη.
Παρά την ψυχρολουσία, τα Καλάβρυτα πίεσαν πολύ για την ισοφάριση χάνοντας διαδοχικές ευκαιρίες με τον Ασπρούκο (80’, 84’) να μην μπορεί να νικήσει τον γκολκίπερ Λεπενιώτη και τους Γκλαβά (85’) και Στ. Τσαβαλά (90’) να σουτάρουν από πλεονεκτική θέση άουτ.

Στο τέλος του παιχνιδιού έντονες παράγοντες. παίκτες και προπονητές της Α.Ε.Κ διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Φωκά τόσο για το ανύπαρκτο πέναλτι, όσο και για τις μόλις 2,5 λεπτά καθυστερήσεων που κράτησε, με τον ίδιο να "απολογείται λέγοντας "άνθρωποι, κάνουμε λάθη" 

Συνθέσεις
Α.Ε.Αιγείρα/Ακράτα: Λεπενιώτης, Λέσι (30’ λ.τ. Παππάς), Παναγόπουλος, Τσούρας, Ιωάννου, Μαυρομμάτης (65’ Πρέζας), Καυγάς, Εξαρχος, Κλουκίνας (51’ Καλέλης), Σακελλαρόπουλος (86’ Κυρίκος), Μούτσα.

Α.Ε.Καλαβρύτων: Παπαδημητρόπουλος, Βρεττός, Σκιαδάς, Καραχάλιος, Παπαδόπουλος (79’ Γκλαβάς), Παπαγεωργίου, Στ. Τσαβαλάς, Δημητρόπουλος, Γιαννόπουλος (65’ Τζιαντομένικο), Καλαμαράς (73’ Ανδρεόπουλος), Ασπρούκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.