HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΒΙΝΤΕΟ)

Με λαμπρότητα και Θρησκευτική ευλάβεια, σε μιά ηλιόλουστη ημέρα, πλήθος πιστών τίμησαν στην Κλειτορία τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο.  Μετά...

Με λαμπρότητα και Θρησκευτική ευλάβεια, σε μιά ηλιόλουστη ημέρα, πλήθος πιστών τίμησαν στην Κλειτορία τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο. 
Μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο εφημέριος Κλειτορίας Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Παπαϊωάννου, ακολούθησε η περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου στους δρόμους της Κλειτορίας υπό τους ήχους, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων. 
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Μπονάνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Δουκλιάς  πρόεδρος της Δ.ΕΠ. Σπηλαία Λιμνών κ. Κούκιος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Κλειτορίας κ. Παπακανέλλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π – Α.Ε κ. Παναγιώτης Τσώνης Πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, συλλόγων και φορέων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.