Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υπερψηφίστηκε η σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον Παπαγγελόπουλο

Μετά από μια πολύωρη συζήτηση στη Βουλή, υπερψηφίστηκε η πρόταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής ...

Μετά από μια πολύωρη συζήτηση στη Βουλή, υπερψηφίστηκε η πρόταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Η πρόταση υπερψηφίστηκε από 173 βουλευτές, κατά ψήφισαν 83 και ένα λευκό.
Στην ψηφοφορία συμμετείχαν μόνο οι βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ καθότι οι βουλευτές του ΚΚΕ, της Ελληνικής Λύσης και του ΜέΡΑ25 απείχαν.
Από την ψηφοφορία απουσίαζαν ο Γιάννης Αντωνιάδης από τη ΝΔ και ο Νίκος Φίλης για λόγους υγείας και οι κ.κ. Κατρούγκαλος και Τζάκρη που βρίσκονται στο εξωτερικό. Και οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή πρόθεσης ψήφου (δεν προσμετράται) δήλωσαν πως εάν ήταν παρόντες θα καταψήφιζαν την πρόταση της ΝΔ. Απών από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Νεκτάριος Σαντορινιός.
Στην 7ωρη συζήτηση καταγράφηκε η αμοιβαία στήριξη Τσίπρα-Παπαγγελόπουλου με τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης να βάλει κατά Ράικου και Αγγελή, αλλά και κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Παπαγγελόπουλος στην ομιλία του που κράτησε περισσότερο από μια ώρα, απέρριψε τον χαρακτηρισμό «Ρασπούτιν», αποκαλώντας ανιστόρητη την Ελένη Ράικου.
από: eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.