HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μία φορά την εβδομάδα η λειτουργία της Εφορίας στην Κλειτορία

Με ανακοίνωση του Προϊσταμένου της ΔΟΥ Αιγίου κ. Νίκου Καραμάνου, η Εφορία (Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων -ΓΕΦ) Κλειτορίας, θα λειτ...

Με ανακοίνωση του Προϊσταμένου της ΔΟΥ Αιγίου κ. Νίκου Καραμάνου, η Εφορία (Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων -ΓΕΦ) Κλειτορίας, θα λειτουργεί από σήμερα, μια φορά την εβδομάδα (κάθε Πέμπτη) για να εξυπηρετεί το κοινό.
Η απόφαση αυτή δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα στην ήδη εγκαταλελειμμένη ορεινή περιοχή και οι αντιδράσεις αναμένονται έντονες.
Το kalavrytanews.com, επικοινώνησε με τον Προϊστάμενο της ΔΟΥ Αιγίου κ. Νίκο Καραμάνο, ο ποίος μα τόνισε οτι η απόφαση αυτή πάρθηκε κυρίως από την έλλειψη υπαλλήλων της ΔΟΥ Αγίου και από το μειωμένο όγκο εργασιών στο συγκεκριμένο ΓΕΦ.
Μάλιστα όπως τόνισε στην επικοινωνία μας οτι τον ίδιο δρόμο σύντομα θα ακολουθήσει και το ΓΕΦ Καλαβρύτων.
Επισήμανε δε οτι η απόφαση αυτή είναι προσωρινή και θα αρθεί, εάν υπάρξει προσωπικό και αυξηθούν οι συναλλαγές και ο όγκος εργασιών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.