HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τα 76 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα

Τις εκδηλώσεις Μνήμης για την συμπλήρωση των 76 χρόνων από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνι...

Τις εκδηλώσεις Μνήμης για την συμπλήρωση των 76 χρόνων από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. Ο κ. Παυλόπουλος  αποδέχθηκε την πρόσκληση που του επέδωσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, σε προγραμματισμένη επίσκεψη του σήμερα, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, στο γραφείο του στο Προεδρικό Μέγαρο. 
Ο ύψιστος Πολιτειακός Παράγοντας αποδεικνύοντας την διαχρονική ευαισθησία του  για την ανάδειξη  της Ιστορικής μνήμης των  Ολοκαυτωμάτων της Χώρας  και των Συμβολισμών τους,  θα τιμήσει με την παρουσία του , την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 ,  το πάνδημου μνημόσυνο για τους εκτελεσθέντες Καλαβρυτινούς, στο πλευρό των συγγενών και των απογόνων τους, στη Μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων, έδρα του Δικτύου Mαρτυρικών πόλεων και χωριών της Ελλάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.