HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με σπουδαία μπάλα τα Καλάβρυτα, 3-1 τον Ηρακλή Πατρών (ΦΩΤΟ)

Με πολύ καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, η Α.Ε.Καλαβρύτων, επικράτησε σήμερα το απόγευμα του Ηρακλή Πάτρας με 3-1. Όλα έγιναν μέσα σε 2...

Με πολύ καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, η Α.Ε.Καλαβρύτων, επικράτησε σήμερα το απόγευμα του Ηρακλή Πάτρας με 3-1.
Όλα έγιναν μέσα σε 20΄λεπτά
Τα Καλάβρυτα άνοιξαν το σκορ με εξαιρετική κίνηση του Ασπρούκου, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2΄λεπτό. Στο 7΄οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, με τα Καλάβρυτα, να απαντούν στο 11΄με ένα ασύλληπτο σουτ του Βρεττού στο δεξί παραθυράκι του εμβρόντητου τερματοφύλακα του Ηρακλή. Στο 15' και 17' δυο πολύ καλές ευκαιρίες για τα Καλάβρυτα με Ασπρούκο και Ανδρεόπουλο και στο 20΄ από λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων ο Ασπρούκος τριπλασίασε εύκολα τα τέρματα για τα Καλάβρυτα.
Τόσο στο υπόλοιπο του ημιχρόνου όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, τα Καλάβρυτα θα μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ με πολύ καλές ενέργειες παίζοντας κυρίως από τα άκρα.
Ο Ηρακλής ανέβασε στροφές κυρίως στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν: 
Παπαδημητρόπουλος, Βρεττός,  Παπαδόπουλος (λ.τ Γκλαβάς), Καραχάλιος, Παπαγεωργίου, Σκιαδάς, Δημητρόπουλος, Τζιαντομένικο, Καλαμαράς, (λ.τ 30΄Κοσκινάς, λτ 75 Γ.Τσαβαλάς,  Ασπρούκος, Ανδρεόπουλος (70΄Γιαννόπουλος),
Εξαιρετική η διαιτησία του κ. Αθανασόπουλου και των βοηθών του Βασιλόπουλου και Ηλιόπουλου 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.