Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΦΩΤΟ

Με λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός για την εθνική επέτειο της «28ης Οκτωβρίου 1940» στα Καλάβρυτα, καθώς και στι...

Με λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός για την εθνική επέτειο της «28ης Οκτωβρίου 1940» στα Καλάβρυτα, καθώς και στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Καλαβρύτων, Αροανίας, Κλειτορίας και Παΐων. 
Το πρωί τελέστηκε η Επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της πόλης και ακολούθησε, Επιμνημόσυνη δέηση,  κατάθεση στεφάνων και μαθητική παρέλαση των Σχολείων Δημοτικού, Γυμνασίου , Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου.
  Στις εκδηλώσεις, παρευρέθησαν :  ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, η Βουλευτής Αχαΐας κ. Σία Αναγνωστοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας κ. Φωκίωνας Ζαΐμης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων Αστυνομικός Υποδιευθυντής  κ. Βασίλειος Σταθούλιας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων Αντιπύραρχος κ. Σταύρος Φακίτσας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Θεόδωρος Νασιώτης,  ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας  Καλαβρύτων κ. Σπύρος Καούρης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ΔΗΚΕΚ- ΣΠΗΛΑΙΟ κ. Κωνσταντίνος Κούκιος, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης κ. Ευθύμιος Φλογεράς, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαβρύτων κ. Θανάσης Μενούνος, οι Διευθυντές των Σχολείων, Δημοτικοί  και Τοπικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων  της περιοχής καθώς και πλήθος κόσμου. 
Τις εορταστικές εκδηλώσεις στην  Κλειτορία, τον Δήμο Καλαβρύτων εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας κ. Σωτήριος Δουκλιάς,  στα Τριπόταμα ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας κ. Παναγιώτης Λιακόπουλος και στη Δάφνη ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Παΐων κ. Γεώργιος Ροδόπουλος. 












Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.