Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έρχονται αυξήσεις για 260.000 επικουρικές συντάξεις

Με αποκλειστική δήλωση του στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντ...

Με αποκλειστική δήλωση του στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Κατρούγκαλου αποκάλυψε ότι έρχονται αυξήσεις για 260.000 επικουρικές συντάξεις.
«Σε εφαρμογή της τελευταίας απόφασης του ΣτΕ ο νέος ασφαλιστικός νόμος θα προβλέπει αυξήσεις σε 260.000 επικουρικές συντάξεις, που θα επανέλθουν στα επίπεδα προ του Νόμου Κατρούγκαλου. Οι αυξήσεις θα δοθούν μετά την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού από τις αρχές του 2020 αλλά θα έχουν και αναδρομική ισχύ από 4/10/2019, ημέρα έκδοσης της δικαστικής απόφασης», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Βρούτσης.
Οι αυξήσεις θα αφορούν 260.000 συντάξεις που είχαν περικοπεί πάνω από το 50% με τον νόμο Κατρούγκαλο. Η επιστροφή είναι έως και 120 ευρώ τον μήνα κατά μέσο όρo και η  πληρωμή θα γίνει από τους πρώτους μήνες του 2020 και αναδρομικά από 4/10/2019.
Η καταβολή θα είναι αυτόματη χωρίς αιτήσεις ενώ θα δικαιούνται χρήματα και οι κληρονόμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.