Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πανελλήνια Σύναξη εκ­προ­σώ­πων των Μη­τρο­πό­λε­ων για την επέτειο 200 ετών της Επανάστασης

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 και α­πό ώρας 10:00 έως 13:00, στην Αί­θου­σα Εκ­δηλώσεων της Ιεράς Συνόδου στο Ισό­γει­ο του Συ­νο­δι­κού...

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 και α­πό ώρας 10:00 έως 13:00, στην Αί­θου­σα Εκ­δηλώσεων της Ιεράς Συνόδου στο Ισό­γει­ο του Συ­νο­δι­κού Με­γά­ρου θα πραγ­μα­το­ποιηθεί η Β΄ Πανελλήνια Σύναξη των εκ­προ­σώ­πων των Ι­ε­ρών Μη­τρο­πό­λε­ων της Εκ­κλη­σί­ας της Ελ­λάδος για την ορ­γά­νω­ση των Ε­ορ­τί­ων Εκ­δη­λώ­σε­ων ε­πί τη συμ­πλη­ρώ­σει δι­α­κο­σί­ων (200) ετών α­πό της Εθνι­κής Παλιγ­γε­νε­σί­ας το έ­τος 2021.
Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, στή Σύ­να­ξη αυτή, οι εκ­πρό­σω­ποι ε­κά­στης Ι­ε­ράς Μη­τρο­πό­λε­ως – και δι’ αυ­τών οι Σε­βα­σμιώ­τα­τοι Μη­τρο­πο­λίτες, θα ενημερωθούν ε­πί των τε­λευ­ταί­ων Α­πο­φά­σε­ων της Ι­ε­ράς Συ­νό­δου, σχε­τι­κώς με το λα­τρευ­τι­κό και πο­λι­τι­στι­κό, συμ­πε­πλη­ρω­μέ­νο και εγ­κε­κρι­μέ­νο υ­π’ Αυ­τής, Πρό­γραμ­μα των ως ά­νω Ε­ορ­τί­ων Εκ­δη­λώ­σεων.

Κα­τά την διά­ρκεια της Συ­νά­ξε­ως θα τε­θεί και το χρο­νο­διά­γραμ­μα γιά την κα­λύ­τε­ρη προ­ε­τοιμα­σί­α των Εκ­δη­λώ­σε­ων εν­τός του ερ­χο­μέ­νου έτους.

Διαβάστε εδώ:  Εκδήλωση για τον μακαριστό Μητροπολίτη πρώην Θηβών Νικόδημο
Επίσης, θα παρουσιασθεί το νέο βιβλίο της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος Ἑλ­λά­δος «Ο Ό­μη­ρος τα­ξι­δεύ­ει στην αρ­χαι­ό­τη­τα και α­να­ζη­τά την α­λή­θεια», το οποίο εντάσσεται στην σει­ρά Ελ­λη­νι­κή Ι­στο­ρί­α και Χρι­στι­α­νι­κή Πί­στη, καθώς και το συ­νο­δευτι­κό υ­λι­κό για την δι­δα­σκα­λί­α του νέ­ου αυτού βι­βλί­ου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.