HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πολύτιμη συμβολή της Χριστίνας Αλεξοπούλου στην επίλυση πάγιου αιτήματος 20ετίας των Αστυνομικών

Στη συνάντηση με την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, που πραγματοποιήθηκε χθες, 8 Οκτωβρίου, στο Υπουργείο Δικ...

Στη συνάντηση με την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, που πραγματοποιήθηκε χθες, 8 Οκτωβρίου, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, μαζί με τη Βουλευτή Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, έλαβαν μέρος εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας και της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικών Φρουρών του Καταστήματος Κράτησης Πάτρας. 
Βασικό αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε το θέμα της ενίσχυσης του προσωπικού της Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης, ώστε να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα των μεταγωγών κρατουμένων, που μέχρι σήμερα έχει επωμισθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, η δύναμη της οποίας δεν επαρκεί για να καλύψει τις σχετικές ανάγκες.
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στήριξε ανεπιφύλακτα, από την αρχή, τα δίκαια αιτήματα των αστυνομικών και των φρουρών, συμμετέχοντας ενεργά στη σειρά των επαφών που πραγματοποιήθηκαν, προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις προσωπικού και να αποδεσμευτούν οι δεκάδες αστυνομικοί, επιστρέφοντας στα καθήκοντά τους δίπλα στον πολίτη, κάτι που αποτελεί επιθυμία και δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η Γενική Γραμματέας Σοφία Νικολάου εξέφρασε την βούλησή της για την επίλυση του ζητήματος, μέσω της ενίσχυσης του προσωπικού των εξωτερικών φρουρών, με προσλήψεις που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές του επόμενου έτους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.