HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Έχασε στα σημεία από την Νίκη Προαστίου με 2-1

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις, δυνατές μονομαχίες και πολύ καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, τα Καλάβρυτα γνώρισαν τ...

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις, δυνατές μονομαχίες και πολύ καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, τα Καλάβρυτα γνώρισαν τελικά την ήτα με 2-1 από την Νίκη Προαστίου στο γήπεδο της Πάτρας.
Στο πρώτο ημίχρονο τα Καλάβρυτα παίζοντας έξυπνα και με γρήγορες αντεπιθέσεις, έβαλαν δύσκολα στην εξαιρετική στο φετινό πρωτάθλημα ομάδα της Πάτρας.
Στο 12' ο Ασπρούκος μετά από σέντρα ακριβείας του Βρετού σημείωσε τέρμα που ακυρώθηκε όμως ως οφσάιντ. 
Στο 13' πάλι ο Ασπρούκος, βρέθηκε σε πολύ καλή θέση, το σουτ όμως που επιχείρησε πέρασε άουτ.  
Στο 14’ λεπτό, οι γηπεδούχοι, σε αντεπίθεση, Ευαγγέλου και Καρελάς συνδυάστηκαν όμορφα και ο πρώτος με ωραίο στοπάρισμα και πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0.
Τα Καλάβρυτα συνέχισαν να δημιουργούν φάσεις και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 29’ λεπτό, όταν από μακρινή μπαλιά από την άμυνα τους, ο Ασπρούκος πρόλαβε την έξοδο του Μποσγανά και πλασάροντας τον από πάνω, έγραψε το 1-1.
Στο 36' ο Σταύρος Τσαβαλάς έκανε μια φοβερή ενέργεια από δεξιά, βρέθηκε πλάγια στην εστία του Μποσγανά πλασαρωντας τον στην κλειστή γωνία χωρίς επιτυχία 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι αναγκαστικές αλλαγές Ασπρούκου και Τζιαντομένικο που ήταν πολύ δραστήριοι, έκοψε την ταχύτητα των Καλαβρύτων με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ανέβουν περισσότερο και στο 64' σημείωσαν το 2-1 όταν ο Καταβάτης γύρισε την μπάλα στο πέναλτι και ο Μουστάκας σούταρε, δίνοντας την νίκη και τους τρείς βαθμούς στην ομάδα του.
Τα Καλάβρυτα είχαν σπουδαία ευκαιρία στο 80'  με το εντυπωσιακό οριζόντιο δοκάρι του Βρετού, ενώ και η Νίκη Προαστίου είχε σπουδαίες ευκαιρίες με χαμένα τετ α τετ και τον τερματοφύλακα των Καλαβρύτων  Παπαδημητρόπουλο να βγαίνει νικητής σε αυτά και να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμφάνιση παρά την ήττα της ομάδα του.

Στα αρνητικά του αγώνα, ο σοβαρός τραυματισμός στο α’ μέρος του Καϊμακά, τον οποίο αντικατέστησε ο Καταβάτης.

Συνοψίζοντας, αυτό που μένει, είναι οτι μετά από 7 αγωνιστικές τα Καλάβρυτα, με εξαιρετικές εμφανίσεις κοντράρει κάθε αντίπαλο στα ίσια και έχει αποκτήσει, αν και νεοφώτιστη, το σεβασμού κάθε αντιπάλου. 

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Πολύδωρος, Κάτσας, Σταυρ. Δημόπουλος, Μουστάκας, Παπαθωμάς (79΄ Βρεττάκης), Γαλάνης (46΄ Ξύδης), Καϊμακάς (39΄ λ.τ. Καταβάτης), Καρέλας (69΄ Αυγέρης), Ευαγγέλου, Σαμαντάς

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κ. Βλάχος – Ν. Παπαχριστόπουλος): Παπαδημητρόπουλος, Βρεττός, Σκιαδάς, Καραχάλιος, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Στ. Τσαβαλάς, Δημητρόπουλος, Ασπρούκος (62΄ Γιαννόπουλος), Τζιαντομένικο (54΄ Κοσκινάς), Ανδρεόπουλος (80΄ Γκλαβάς).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.