HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Τυφώνας" Α.Ε.Καλαβρύτων στην Πάτρα, 1-4 την Αρόη

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας (και η πρώτη στην ιστορία της στην κατηγορία, αφού αγωνίζεται για πρώτη φορά σ...

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας (και η πρώτη στην ιστορία της στην κατηγορία, αφού αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α΄) πέτυχε η Α.Ε.Καλαβρύτων με αντίπαλο την Α.Π.Ο.Αρόης στο γήπεδο Πετρωτού στην Πάτρα.

Τα Καλάβρυτα του Κωστή Βλάχου και του Νίκου Παπαχριστόπουλου, μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα παίζοντας κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο με πολλές φάσεις και τρία γκολ.  Συγκεκριμένα, στο 2’ με τον Μιχάλη Γιαννόπουλο (2ο φετινό), στο 8’ με τον Κώστα Ασπρούκο (1ο φετινό) και στο 44’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τάσου Βρεττού (1ο φετινό).
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, του Γιάννη Λεγάτου, μείωσαν στο 60’ με τον Αντώνη Χαρικιόπουλο (1ο φετινό γκολ) σε 1-3 αλλά μέχρι εκεί, αφού λίγο πριν το φινάλε, στο 91’ ο Σταύρος Τσαβαλάς (2ο φετινό γκολ) έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» με εύστοχο χτύπημα πέναλτι , σε ανατροπή του Άγγελου Αντύπα.
Η Α.Ε.Καλαβρύτων είχε και δύο δοκάρια, ένα στο 62΄σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Τσαβαλά και ένα στο 81΄με τον Καραχάλιο

Α.Π.Ο. ΑΡΟΗ: Μποσγανάς, Χαρικιόπουλος, Πρίντεζης, Καραβάτσος (12’ λ.τ. Φελέκης), Γκέκα (89’ Κοντός), Βερβέρογλου, Ζαφειρίου, Τσίνας (60’ Σπηλιωτόπουλος), Φέλερης (90’ Τσώκος), Δημητρέλης, Καμπέρης.
Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ:
Λέσης, Βρεττός, Σκιαδάς, Καραχάλιος, Παπαγεωργίου, Δημητρόπουλος, Ασπρούκος (67’ Τζιαντομένικο), Στ. Τσαβαλάς, Γιαννόπουλος (89’ Αντύπας), Δημ. Καλαμαράς (46’ Κοσκινάς), Ανδρεόπουλος (60’ Γκλαβάς).

Πολύ καλή η διαιτησία του Κώστα Οικονόμου και των βοηθών Χαμουζά και Κωσταδήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.