Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαϊα: Σύλληψη ημεδαπού για ληστεία και απόπειρα κλοπής

Σύλληψη ημεδαπού για ληστεία και απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Π...

Σύλληψη ημεδαπού για ληστεία και απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία ηλικιωμένου.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι, νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο 35χρονος, εισήλθε σε οικία 64χρονου στην Πάτρα και αφαίρεσε (20) €, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον παθόντα τον οποίο τραυμάτισε ελαφρά, όταν κατά τη διαφυγή του τον έριξε στο έδαφος.
Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, μία 51χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Επί Πλημμελημάτων Πατρών, με την οποία επιβάλει σε αυτήν  συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και δικαστικά έξοδα ύψους (600,00) ευρώ για υπεξαίρεση.
Συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα μας 
Συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες, στο Αίγιο και στα Καλάβρυτα, από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, τρεις αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 28, 31 και 37 ετών, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι διότι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.