HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γυναικοκρατία στα Καλάβρυτα - Μπήκε σε τροχιά ο Γυναικείος Συνεταιρισμός (ΦΩΤΟ)

Πάνω από 60 γυναίκες συμμετείχαν νωρίτερα σήμερα Παρασκευή, στο Δημαρχείο των Καλαβρύτων, στην πρώτη ουσιαστικά ιδρυτική πράξη του, υπό ...

Πάνω από 60 γυναίκες συμμετείχαν νωρίτερα σήμερα Παρασκευή, στο Δημαρχείο των Καλαβρύτων, στην πρώτη ουσιαστικά ιδρυτική πράξη του, υπό σύσταση, Γυναικείου Αγροτικού Συνεταιρισμού που αναλαμβάνει μια ιδιαίτερη και ειδική αποστολή: Τη διάσωση και προώθηση παραδοσιακών προϊόντων, γλυκών και άλλων εδεσμάτων που παράγονται με βάση τους μια σειρά από εξαιρετικές συνταγές που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά.         
Η νέα συνάντηση γυναικών από την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων, σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία καθώς την ιδέα που έπεσε μόλις πρόσφατα μέσω της νέας Δημοτικής Αρχής, αγκάλιασαν συλλογικότητες και φορείς της περιοχής. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου των Καλαβρύτων, παρουσία του δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λάκη Νασιώτη αλλά και του αντιδημάρχου Παιδείας Βασίλη  Κουτρουλάκη ο οποίος εκ της ιδιότητάς του (Μελισσοκόμος) θα συνδράμει μεθοδεύοντας τους στόχους και την διάδοσή τους.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα "Ωρα των Καλαβρύτων" που κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες






Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα "Ωρα των Καλαβρύτων" που κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.