HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μια Ομάδα, Ένας Τόπος, Πολλές Ιστορίες! - Η παρουσίαση εμφανίσεων και εμβλήματος της Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών, και γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, του νέου επετεια...

Την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών, και γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, του νέου επετειακού σήματος της ομάδας, αλλά και των χορηγών που στηρίζουν την ομάδα, πραγματοποίησε χθες βράδυ στο  φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Kalavrita Canyon Hotel & Spa, η Α.Ε.Καλαβρύτων 
Όπως τονίστηκε από την συντονίστρια της εκδήλωσης Γιώτα Μιχαλοπούλου. "Το λογότυπο και η εμφάνιση μια ομάδας, αποτελούν ένα από τα βασικότερα, αν όχι το βασικότερο, μέρος της εικόνας που θα σχηματίσει η ομάδα και που θα προβάλει προς τα έξω. Προς τα μέλη της, προς τους υποστηρικτές της, προς το κοινό της. Αποτελούν τη σφραγίδα, το στίγμα και την ταυτότητά της.
Κατανοώντας την ανάγκη αυτή, η Αθλητική  Ένωση Καλαβρύτων, προχώρησε, αφενός στην ανανέωση της εμφάνισής της και αφετέρου στον σχεδιασμό ενός λογοτύπου, που θα αντικαταστήσει το προηγούμενό, χρησιμοποιώντας όμως στοιχεία από το παρελθόν, προσθέτοντας χαρακτηριστικά που σηματοδοτούν τον τόπο μας και την ιστορία του. 
Το νέο έμβλημα δημιουργήθηκε κυρίως γιατί πλησιάζουμε στα 200 χρόνια από την έναρξη της εθνικής παλιγγενεσίας, θέλοντας έτσι να δώσουμε ένα ακόμα σημειολογικό χαρακτήρα  
Και οι δύο αυτές ενέργειες μαρτυρούν τον αέρα ανανέωσης και αναβάθμισης της συνολική εικόνα της, όπως αυτή προέκυψε κατά την προηγούμενη αθλητική περίοδο και που απορρέει, κατά κύριο λόγω, από δύο ιστορικά γεγονότα, που θα σηματοδοτούν πλέον την πορεία της στο μέλλον.
Το πρώτο γεγονός είναι η άνοδος, για πρώτη φορά στην ιστορία της Α.Ε.Κ., της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου, με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, από την Β’ κατηγορία, στην Α΄, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την αφρόκρεμα του Αχαϊκού ποδοσφαίρου.
Το δεύτερο γεγονός και ίσως πιο ιδιαίτερο, αφορά την νεοιδρυθείσα γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία, μετά από εντατική προετοιμασία δύο ετών, πήρε έγκριση συμμετοχής για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, από τη διοργανώτρια αρχή, την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (Ε.Π.Ο.).      
Στόχος της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων, πάντοτε με γνώμονα το ήθος, το ευ αγωνίζεσθε, αλλά και την αισθητική, είναι η δημιουργικότητα, η πρόοδος, οι νέες και φρέσκες ιδέες, που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου αθλητισμού και του φίλαθλου κοινού της.


To νέο έμβλημα
Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Θεοδόσης Παναγόπουλος που έκανε μια σύντομη αναφορά στην ιστορία της ομάδας από την ίδρυση της το 1954 έως και σήμερα και στην συνέχεια παρουσιάστηκε το νέο έμβλημα της ομάδας, που σχεδιάστηκε από τον συμπατριώτη μας γραφίστα Σπήλιο Πίστα σε συνεργασία με την διοίκηση.
Όπως τονίστηκε το νέο έμβλημα κάνει αναφορά στο παρελθόν (οι κάθετες ρίγες ήταν το πρώτο έμβλημα της λαύρας, όπως και η φλόγα στο εξελίξιμο έμβλημα) και δυο ακόμα χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στην ιστορία των Καλαβρύτων.
Το νέο έμβλημα έγινε με αφορμή των επικείμενων 200 χρόνων από την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Δράσεις τμημάτων
Στα τμήματα της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων αθλούνται πάνω από 80 παιδιά στις Ακαδημίες, 30 γυναίκες στο τμήμα γυμναστικής 20 αθλητές στο τμήμα μπάσκετ, 25 αθλητές στην ομάδα ποδοσφαίρου που φέτος με τα επιτεύγματά της είναι το κεντρικό πρόσωπο σε ολόκληρη την Αχαΐα και 20 αθλήτριες στο γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα που φέτος θα τις καμαρώσουμε σε εθνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα οργανώνεται και το τμήμα στίβου.

Οι δράσεις δεν σταματάνε και δεν είναι μόνον αθλητικές. Τα παιδιά μας συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις, καθαρισμών κοινόχρηστων χώρων, δεντροφυτεύεις, επισκέψεις στο γηροκομείο της πόλης μας και φέτος, αρχής γενομένης από της ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθούν σχολεία του Δήμου μας για να μοιράσουν τετράδια και μπάλες, αλλά κυρίως για έρθουν σε επαφή και γνωριμία με όλα τα παιδιά των Καλαβρύτων και να γίνουν πρεσβευτές του αθλητικού ιδεώδους. 


Αμέσως μετά παρουσιάστηκαν όλοι οι χορηγοί και υποστηρικτές της ομάδας μέσα από εικόνα και λόγο. 
Ακολούθησε ένα συγκινητικό βίντεο με αναδρομή στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ομάδας με κεντρικό σύνθημα "Μια Ομάδα, Ένας Τόπος, πολλές Ιστορίες" και στην συνέχεια οι αρχηγοί της ομάδας παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις 2019-2020 ανδρικής και γυναικείας ομάδας


Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Τάκης Βαρβιτσιώτης ο οποίος τόνισε:     
Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί συμπατριώτες
Μόνο συγκίνηση και περηφάνια μπορεί να αισθανθεί κάποιος αντικρίζοντας όλες αυτές τις εικόνες που μας πήγαν από το χθες εως το σήμερα.
Δεν θέλω να σας κουράσω και δεν θα το κάνω.
Θέλω μόνο να σας ευχαριστήσω για την σημερινή παρουσία σας εδώ και την στήριξή σας σε αυτόν τον ζωντανό οργανισμό που λέγεται Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Εκ μέρους της διοίκησης σας διαβεβαιώ ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε τα παιδιά μας τα παιδιά μας να βρίσκουν μια κιβωτό δραστηριοποίησης και άθλησης και η μεγάλη μας ομάδα να είναι αγωνιστικό και αθλητικό  πρότυπο όπου κι αν παίζει. Το βαρύ και ιστορικό όνομα των Καλαβρύτων που φέρουμε στις φανέλες και στο στήθος μας δεν μπορεί για τίποτα λιγότερο από το πολύ.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοηθούν την πορεία της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων, 
Τον απερχόμενο Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά και το απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο, που όλα τα χρόνια στήριξαν υλικά και ηθικά, όλη αυτή την προσπάθεια. Το νέο Δήμαρχο κ. Θανάση Παπαδόπουλο που από την πρώτη μέρα εκλογής του έδειξε το ενδιαφέρον του και την στήριξή του στις προσπάθειές μας
Τους χορηγούς μας για την συνεχή και αμέριστη βοήθειά τους, τους γονείς των αθλητών όλων των τμημάτων, την διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας  και τον Πρόεδρό της Άγγελο Δανιήλ την διοίκηση και τους εργαζόμενους στο Δημοτικό Στάδιο, τους αθλητές και τις αθλήτριές μας.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ. της ΑΕΚ που μέσα σε δύσκολες συνθήκες και με εθελοντική προσφορά προσπαθούν για το καλύτερο του συλλόγου.
Όπως είναι γνωστό, όλα αυτά απαιτούν κόπο, έξοδα, χρόνο. Τα καταφέρνουμε όσο μπορούμε, με πολύ προσπάθεια και με την βοήθειά σας.  Σας ευχαριστώ.

Χαιρετισμό απήθυνε ο νέος Μεγάλος χορηγός κ. Μενεγάτος, ο οποίος τόνισε την σημαντική δουλειά που γίνεται στην Α.Ε.Καλαβρύτων και επισήμανε πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο να βοηθά την ομάδα και και τις προσπάθειές της.
Στην συνέχεια διαβάστηκε μήνυμα απήθυνε και ο επίσης μεγάλος χορηγός της Πρόεδρος της ΤΕΜΑΚ κ. Μητσόπουλος ο οποίος βρίσκεται για επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων. Οι εφημέριοι Καλαβρύτων π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και Σκεπαστού π. Χρήστος Μπίρμπας, ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κ. Καούρης, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Δουκλιάς, ο Πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης και Αντιπρόεδρος της Α.Ε.Κ. κ. Φλογεράς, οι δημοτικοί σύμβουλοι, κ. Θεοχάρης, κ. Μαγκαφάς και κ. Τζόβολος, ο Προέδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλαβρύτων κ. Μενούνος, ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων κ. Δαφαλιάς, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ κ. Ραζής, η Πρέοδρος του Πολιτιστικού Καλαβρύτων κ. Παπαδάτου, ο Πρόεδρος της Ένωσης θυμάτων κ. Ερμείδης, ο Γενικός Αρχηγός του Α.Ο.Σκεπαστού κ. Ντόκος, τέως Πρόεδροι της ομάδας, μέλη της Διοίκησης της Α.Ε.Κ., προπονητές αθλητές και αθλήτριες και πολλοί άλλοι.  
Η διοίκηση τος Α.Ε.Κ. ευχαριστεί θερμά τον κ. Παπαναγιώτου για την προσφορά, την φιλοξενία και την δεξίωση στον όμορφο χώρο του ξενοδοχείου Kalavrita Canyon Hotel &Spa.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.