HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Έγινε το πρώτο βήμα για την ίδρυση Γυναικείου Συνεταιρισμού

Το πρώτο  βήμα για την ίδρυση Γυναικείου Συνεταιρισμού στο Δήμο Καλαβρύτων, έγινε σήμερα 20/9/2019, ύστερα από Πρωτοβουλία του Προέδρου τ...

Το πρώτο  βήμα για την ίδρυση Γυναικείου Συνεταιρισμού στο Δήμο Καλαβρύτων, έγινε σήμερα 20/9/2019, ύστερα από Πρωτοβουλία του Προέδρου του Δ.Σ. Καλαβρύτων, κ. Θεόδωρου Νασιώτη , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με την παρουσία γυναικών από  την ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας.
Ο συνεταιριστικός  θεσμός  αποτελεί μια παγκόσμια κοινωνική  οικονομική δραστηριότητα  και μορφή κοινωνικής επιχειρηματικότητας.
Συνδυάζεται η οικονομική  αποτελεσματικότητα με την κοινωνική ευαισθησία, αποτελώντας έτσι ένα «οικονομικό σύστημα με κοινωνικό περιεχόμενο».
Θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση  σε ημερομηνία που θα  δημοσιοποιηθεί , υπό μορφή δημόσιας πρόσκλησης , προς όλες τις γυναίκες του Δήμου Καλαβρύτων , όσο το δυνατόν συντομότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.