Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Συνελήφθησαν τρεις δράστες για ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Συνελήφθησαν, στις (7-9-2019) αργά το βράδυ, στα Σελιανίτικα Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις ημεδαπ...

Συνελήφθησαν, στις (7-9-2019) αργά το βράδυ, στα Σελιανίτικα Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις ημεδαποί άνδρες ηλικίας 38, 35 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα,  δικογραφία για ληστεία.
Επιπλέον, συνελήφθη στις (8-9-2019) το πρωί, στο Αίγιο και η 35χρονη μητέρα του ανήλικου δράστη για την παραμέληση της εποπτείας του.
Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες, στις (7-9-2019) το βράδυ, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αίγιο, όπου με την άσκηση σωματικής βίας, εξανάγκασαν τον υπάλληλο του πρατηρίου, να εφοδίασε το όχημα τους, με καύσιμα αξίας (15) ευρώ και έπειτα τράπηκαν σε φυγή χωρίς να πληρώσουν το αντίτιμο.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες λίγη ώρα μετά το περιστατικό στα Σελιανίτικα Αιγιαλείας.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες κατασχέθηκε ως μέσο διαφυγής από τον τόπο της ληστείας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, και κρατούνται για να οδηγηθούν αύριο στον Ανακριτή Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.