Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δείτε Ζωντανά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Δείτε σε απευθείας μετάδοση το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου 2019. Τα θέματα που θα συζητηθούν:  1. Πε...

Δείτε σε απευθείας μετάδοση το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου 2019.
Τα θέματα που θα συζητηθούν: 
1. Περί ορισμού εκπροσώπου του Δήμου Καλαβρύτων στις τακτικές-γενικές και έκτακτες συνελεύσεις της ανώνυμης εταιρείας Ο.Τ.Α. με την επωνυμία «Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Α.Ε. Ο.Τ.Α.» μέχρι ανακλήσεως.

2. Περί ορισμού αντιπροσώπων του Δήμου στις έκτακτες και τακτικές γενικές συνελεύσεις της Ανώνυμης Εταιρείας «ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.».

3. Περί ορισμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ.) της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαβρύτων με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.-ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ)» (ΦΕΚ 1664/Β/27.07.2011) και ορισμού του Προέδρου και του Αντιπροέδρου αυτού.

4. Περί ορισμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου του Δήμου Καλαβρύτων με το όνομα: «ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.

5. Περί ορισμού του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (άρθρο 50 ν. 1566/1985).

6. Περί ορισμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία “ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ”.

7. Περί ορισμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία “ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ”.

8. Περί εξουσιοδότησης του Δημάρχου Καλαβρύτων για τον ορισμό δημοτικού υπαλλήλου ως υπευθύνου λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδας.

9. Περί ορισμού δύο δημοτικών συμβούλων για τη συμμετοχή τους στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων (άρθρο 13 παρ. 3 του Ν. 3013/2002)».

10. Περί σύστασης Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ) στο Δήμο Καλαβρύτων και ορισμού του Προέδρου αυτού (άρθρο 78 Ν. 3852/2010)».

11. Περί ορισμού υπευθύνου του Δήμου Καλαβρύτων για την συγκρότηση της Επιτροπής για την εκτίμηση της μοναδιαίας αξίας ανά ζώο ή προϊόν.

12. Περί έγκρισης της εισηγητικής έκθεσης Β' Τριμήνου υλοποίησης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2019.

13. Περί ορισμού ενός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του για τη συμμετοχή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Αστικής Εταιρείας μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας {Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας}.

14. Περί ορισμού ενός (1) εκπροσώπου του Δήμου για τη συμμετοχή του ως μέλος στη συγκρότηση της επιτροπής για την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος στήριξης καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα που έχουν αποσυνδεθεί με το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι 14-2-2018. (ΦΕΚ 474/14.2.2018)».

15. Περί ανάθεσης του έργου: «εντοπισμός των σχετικών ακινήτων και σύνταξη και υποβολή των σχετικών Δηλώσεων Κτηματογράφησης στα οικεία Κτηματολογικά Γραφεία-Κτηματολόγια» για την κτηματογράφηση όλων των ακινήτων (συμπεριλαμβανομένων και των ακίνητων εγκαταστάσεων) του Δήμου Καλαβρύτων, των νομικών του προσώπων οποιασδήποτε φύσεως και των σχετικών ιδρυμάτων, είτε τα ακίνητα αυτά βρίσκονται στις περιφέρειες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων είτε εκτός.

16. Περί ορισμού εκπροσώπων του Δήμου Καλαβρύτων στο Διοικητικό Συμβούλιο του νέου ΦΟΔΣΑ Αχαΐας, όπως αυτός προκύπτει μετά τη συγχώνευση των Αναγκαστικών Συνδέσμων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της 1ης, 2ης, 3ης και 4ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον Αναγκαστικό Σύνδεσμο Αχαΐας της 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Αχαΐας της Περιφέρειας Δυ
τικής Ελλάδας.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 3ΜΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.